2777
2789

خانواده پدریم رو کلا نباید بیارم وسط بحثشونو بسیار آدم های سمی هستن من دو هفته است شهرستانم حاضر نشدم برم خونه پدربزرگم پیششون،چهار روزه اومدم روستای مادریم خودم تنها سر اینکه خونه کدومشون بمونم بحثه😂در این حد مهربون و خوبن ،دیشب رفتم خونه یکی از عمو های مامانم همشون توی یه کوچه هستن عموی مامانم تا صدامو شنید از خواب بیدار شد انقدر بغلم کرد حتی پیشونیم رو بوس کرد خیلی محبت دارن باز سر کوچه بودم عمو کوچیکه مامانم داد زد گفت فلانی بیا اینجا ببینم وقتی رفتم اونم باز سرمو بوسید و گفت باید بیای خونه شبم همینجا میمونی ناراحت میشم نمونی 

بعد دختر عموی مامانم اصرار کرد دو روز خونش بودم خیلی راحت بودیم با هم الان میخوام برم خونه پدربزرگم شهر نمی‌ذارن داشتم زنگ میزدم بابام گوشیمو گرفتن گفتن خودمون شب می‌آییم و میاریمش و بعد که قطع کردم گفتن حق نداری بری شب میمونی تا یک هفته مهمون مایی،کاش میتونستم با خانواده پدریمم انقدر راحت باشم ولی متاسفانه ادمای بد اخلاقی هستن و تا وارد خونشون میشی انرژی منفی خیلی اذیتت میکنه

اینشالله همیشه همینقدر خوب باشن و منم بتونم براشون جبران کنم این همه محبت رو❤️سعی کنیم همیشه محبت کنیم به هم یجوری نباشیم که فراری باشن ازمون بقیه

🤧

عزیزم نعمت و برکتن خدا حفظشون کنه 

منم دلم میخواد داشته باشم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

ما ک آر هر دوتا محرومیم

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوب…من که اصلا نمیدونم چند تا عمو دارم و چند تا عمه اونوقت اینقد با عموهای مادرت دوست دارن…

منم تا ۵ سال پیش یکی از عمو هامو نمی‌شناختم 

ولی عمو های مامانم خیلییی محبت دارن دایی و خاله هاشم همینطورم

🤧