گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5172 عنوان بچههایی که ازمون استخدامی شرکت کردید بیایید 234 بازدید | 10 پست اموزش و پرورش منظورمهچیکار میکنید؟من شرکت کردم تک ظرفیتیه منابع قدیم رو هم تا حدودی بلدم ولی انگیزه ندارم تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه) 1404/03/28 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیدوار۲۸ عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1208 به این فکر کن که بری سر کار حقوق میگیری و چقدر دست و بالت باز میشه
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5172 به این فکر کن که بری سر کار حقوق میگیری و چقدر دست و بالت باز میشه یعنی میگید ارزششو داره؟ تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5172 نت نبود ثبتنام کنم به نظرتون تمدید میشه؟ تمدید شد یبار فکر نکنم تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
iamarwin عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 78 بخون طبق تجربه هایی که داشتم آزمون استخدامی پارتی بازی خیلی کمه، اگه بخونی قطعا قبول میشی
سمااااااااا عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 11795 منم شرکت کردمولی با این شرایط دست و دلم ب کتاب و درس نمیره.. اگه هم بخونم هیچی متوجه نمیشم زندگیتون پر از عشق