2777
2789

خدایی نخندین بچه ها 🥴 من خودم تو همین سایت هر تاپیکی دیدم که نوشته افزایش بزاق دهان یعنی بچه دختره ،من پسر میخاممم😭😭 تازه لرز و پرخوابی و تنبلم شدم ،کسی بوده اینجور باشه و بچش پسرشه تروخدا بیایین یکم امید بدین ،البته نمیخاد گارد بگیرید دوتا دختر دارم سومیه که ناخاسته شد دوست دارم پسر شه از هر دو جنس داشته باشم به کسی هم ربطی نداره 

فعلا تو گارد گرفتی سیسی🎀

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بس کنید دیگه به قران گذشت اون زماندیگه واقعا دختر و پسر فرقی ندارنهردو قدرتمند و مستقلن دیگه تو ...

برای شما فرقی نداره خوب برای من فرق میکنه هم دختر میخام هم پسر حق دارم 

به این‌چیزها نیس من اوایل لرز میکردم بزاق دهانم آنقدر زیاده غیره ممکنه بالشتم خیس نشه دسته خودمم نیس.فکر میکردم بچم دختر باشه یعنی همه میگفتن علائم دختره ولی پسره عزیزم

به این‌چیزها نیس من اوایل لرز میکردم بزاق دهانم آنقدر زیاده غیره ممکنه بالشتم خیس نشه دسته خودمم نیس ...

کاش واسه منم همین باشه همه به طعنه بهم میگن اینم باز دختره🥲

عزیزم من پسر حامله بودم تنبل خواب آلود و تنها ویاری که با دخترهام فرق داشت سر پسرم ویار داشتم به توت فرنگی وگرنه همه چی مثل دخترها بود 

خدا عشق و نورو زیباییست الهی ای عشق مرا دریاب.             کاربر سال ۹۵ هستم