2777
2789

همکارمه‌نمیتونم بلاکشم کنم 

هی دست می‌فرسته من خوشم نمیاد از شخصیتش خیلی سلیطه و بدخواه دیگرانه سنشم کم نیست ۳۶ سالشه ولی خیلی زبون تندی داره بدم میاد ازش 🙄🙏😩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز نکن دایرکتش رو

من هر روز باهاش چشم تو چشم میشم اینجوری هم ناجورها بنظرم 

میشه دعا کنی من زودتر خودم کسب و کارم راه بندازم برم که چشم به همکاران نیفته دیگه😭☹️

من هر روز باهاش چشم تو چشم میشم اینجوری هم ناجورها بنظرم میشه دعا کنی من زودتر خودم کسب و کارم راه ب ...

چشم انشالله کارت جور شه 

شمام منو دعا کن نمیدونم چیکار کنم 

چرا نمیشه منم از یکیشون زیاد خوشم نمیاد دیر به دیر باز میکنم و میگم سرم شلوغه زیاد تو مجازی نیستم

چشم انشالله کارت جور شه شمام منو دعا کن نمیدونم چیکار کنم چرا نمیشه منم از یکیشون زیاد خوشم نمیاد دی ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم 

ایندفعه دیگه زود سین نمیکنم

چشم عزیزم حتما دعا میکنم ایندفعه دیگه زود سین نمیکنم

کلا تو هر محیط کاری بری چندتا اینجوری پیدا میشه

من فکر میکردم تفاوت سنی زیاد داریم اینجوریه ولی بعد دیدم همسن خودم هم بعضیا رفتار درست ندارن 

باید ازشون تا میتونی دوری کنی

کلا تو هر محیط کاری بری چندتا اینجوری پیدا میشهمن فکر میکردم تفاوت سنی زیاد داریم اینجوریه ولی بعد د ...

دقیقا من واقعا از هیچکدوم دل خوشی ندارم

واقعا بعضیاشون خیلی رفتاراشون بده راحت ب بقیه توهین میکنن اصلا نمیدونم چراااا اینطورین

من باشم اصلا ذهنم درگیر اینها نمی کنم 

حتی رفتم اینستام پاک کردم که پست ها و عکس هاشون نبینم و ذهنم به هم نریزه 

من نفس خداوند رحمن را از سوی یمن حس می کنم. هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)