2777
2789
عنوان

دوراهی زندگی

307 بازدید | 52 پست

شوهرم مرد خوبیه...

اما...

محبت نمیکنه ( نمیدونم، شایدم بلد نیست)

مدیریت مالیش خوب نیست 

به زنا خیلی اعتماد میکنه، از دی ماه تا الآن ۲۷۰ تومن پول مفت و بی زبون رو داده به یه دختره ای ، دختره پولا رو بالا کشیده 😔 چند وقت قبل همین قضیه با یه مردی رخ داد و از مرده چک گرفت ، اما برای زن و خانم ، نه!!!!

ظاهر مذهبی نداره، اما اعمال زیادی انجام میده، نماز، روزه، نذری و.... ، ولی چندبار متوجه جاده خاکی شدم😏 یه بار یه زن شوهر دار بود که هر روز کلی باهم چت میکردن😏😏😏 بعد که فهمید میفهمم و فهمیدم ، نمیدونم چیکار کرد که دیگه پیام‌هاشون رو ندیدم

اهل مهمونی اومدن، مهمونی رفتن و.... نیست

تودار هست

درون‌گرا ست

خرجی میده ( غذا و امثالهم ) ، اما از اول ازدواج تا الآن فقط یه بار بهم پول داد برم لباس بخرم ، اونم چون باهاش قهر کردم و دعوا و فلان😔 ولی خودش کلیییی لباس و عطر و... میخره

مدتی هست بخاطر کاراش و رفتاراش، ازش دلسردم، خیلی دلسرد... نمیدونم چ کنم 

یه بچه‌ هم دارم 

نمیتونم بگم دقیق چندساله ازدواج کردم😕 لطفاً اینو نپرسید 

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق بگیر

😕 به بحران‌هاش فکر کردی؟

تو جامعه به زنی که جدا شده چطوری نگاه می‌کنند؟

من بچه دارم

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗

یعنی هنوز با اون خانم ارتباط داره؟ بنظرم یک مشاور برید اینجا شاید نتونن راهنمایی تون کنن 

اینجا ایران است جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

😕 به بحران‌هاش فکر کردی؟تو جامعه به زنی که جدا شده چطوری نگاه می‌کنند؟من بچه دارم

خودتون شاغل هستید؟ 

اینجا ایران است جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

هیچ خوبی نداره که آجی

خوبی‌هاش رو نگفتم😂

بهم اعتماد داره، بدبین نیست بهم

اخلاقش خوبه , اهل دعوا و... نیست

هرچی بخوام ( مواد غذایی و خوراکی ) برام میخره

طلا برام میخره و...

خیلی نباید رفتاری ها داره تعیین تکلیف برسونین خودتون بلاتکلیف نمونین ک آرامش نمیرسین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خیلی نباید رفتاری ها داره تعیین تکلیف برسونین خودتون بلاتکلیف نمونین ک آرامش نمیرسین

متوجه نشدم 

تو رو خدا یکی خوبِ نی‌نی سایتی رو برای من تعریف کنه.

مرد خسیس و هرزه و ساده لوح چطوری میتونه خوب باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
انتخاب خودت بود؟خودت کاملا مذهبی ای؟

خودمم نیمه مذهبی ، حجاب دارم ، در حد واجبات انجام میدم 

بله انتخاب خودم بود، اما خانواده هم تأیید کردن ، یه ۶ ماه باهم آشنا شدیم و بعد ادامه مراحل 

تو رو خدا یکی خوبِ نی‌نی سایتی رو برای من تعریف کنه.مرد خسیس و هرزه و ساده لوح چطوری میتونه خوب باشه

😂 منظورم اینه ۱۰۰ درصد بد نیست 

خوبی هم داره

ولی خب بدی هم داره