2777
2789
عنوان

ازپدرشوربدجنسم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 33 پست
چرا خودت اذیت میکنی فکر کن اپدر شوهرتم مرده تمام زجر نده خودتو از پا میوفتی اخر سرم همین پدر شوهر ب ...

آره راست میگی بفکر مشاور باید باشم تو این چن سال کلی عذابم داده ازش نمیکذرم 

آره راست میگی بفکر مشاور باید باشم تو این چن سال کلی عذابم داده ازش نمیکذرم

خدا جواب دل شکسته وزجر میده مطمئن باش 

ولی اول بفکر یه دکتر خوب باش ببرش بهتر بشه دردش شاید از فکرش بیاد ببرون مشکلش چیه کدوم شهری من شاید بتونم دکتر معرفی کنم

حادثه خبر نمیکنه یهو دیدی اومدم بالاسرت.!😂🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا جواب دل شکسته وزجر میده مطمئن باش ولی اول بفکر یه دکتر خوب باش ببرش بهتر بشه دردش شاید از فکرش ب ...

خراسانی هستم ولی دوس دارم مشد بریم دکتر آخه من شهرستانم مشهد دکتر بهتر هس نمی‌شناسم سردرگمم.دلم هزاران بار شکسته اینقدر تاخالادکتررفتیم 

خدا جواب دل شکسته وزجر میده مطمئن باش ولی اول بفکر یه دکتر خوب باش ببرش بهتر بشه دردش شاید از فکرش ب ...

قبلاً دیسک داشت الان کمرش خوبه باز پاش در می‌کنه زانوهاش

قبلاً دیسک داشت الان کمرش خوبه باز پاش در می‌کنه زانوهاش

تنگی کانال نخاع نداره

من به همکلاسیام پیام میدم دو تاشون داخل بیمارستان امام رضا هستن میگم حتما تحفیق کنن یه دکتر ارتوپد ومغز اعصاب عالی پیدا کنن واست

خدارو شکر کن که جویای حالتون نیستو شرش کمه ما چی بگیم که دماغ درازش-وسط زندگیمونه فقط فضولی فقط حرف فقط 

توطئه میندازه و کرم میریزه با همدستی زن کثافتش

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
تنگی کانال نخاع ندارهمن به همکلاسیام پیام میدم دو تاشون داخل بیمارستان امام رضا هستن میگم حتما تحفیق ...

تاحالا خیلی عکس و اینا گرفتیم نوار عصب .عکس و اینا آخرین دکتری که رفتیم میگه غضروف ضعیف ولی داروهش اثر نداشته.خداخیرت بده بپرس دعاگوت هستم 

خدارو شکر کن که جویای حالتون نیستو شرش کمه ما چی بگیم که دماغ درازش-وسط زندگیمونه فقط فضولی فقط حرف ...

آخه هدفشاینه بی محلی کنه دنیا کار ماست نوبت منم میرسه 

تاحالا خیلی عکس و اینا گرفتیم نوار عصب .عکس و اینا آخرین دکتری که رفتیم میگه غضروف ضعیف ولی داروهش ا ...

اها پس مشکل از غضروفه ازمایش هم لابد  ویتامین دی کلسیم پایینی داره؟

چشم میپرسم بهت خبر میدم گلم

اها پس مشکل از غضروفه ازمایش هم لابد ویتامین دی کلسیم پایینی داره؟چشم میپرسم بهت خبر میدم گلم

آخرین دکتری همینو‌گفته چن تا دکتر تاخالارفتیم خودمشهدم چن دکتر رفتیم ولی بازم میگم اگه دکتر خوب پیدا کردین معرفی کنین پیرشدم ازدست روزگار 

آخرین دکتری همینو‌گفته چن تا دکتر تاخالارفتیم خودمشهدم چن دکتر رفتیم ولی بازم میگم اگه دکتر خوب پیدا ...

چشم حتما پیگیری میکنم تا دکتر پیدا میشه 

سنجد پودر کن بده بخوره  واسه ضعف غضروف خوبه و البته پاب مرغ  ابگوشتی بپز از قلم گاو استفاده کن  

صبا حتما چای دارچین استفاده کنه 

شبا اندازه نصف قاشق چای خوری زنجبیل با عسل ترکیب کن هم بزن تا قشنگ ترکیب شن بزاره رو دهنش مک بزنه کمک میکنه بهش