2777
2789
عنوان

ازپدرشوربدجنسم متنفرم

932 بازدید | 33 پست

خدا خودش درستش کنه شوهرم پاس خیلی در می‌کنه هم خونوادم هم خودم گفتیم بخاطر پادرد مورفین مصرف می‌کنه عین خیالش نیس اصلا باهاش صحبت نمیکنه خیلی جاهای دیگر بد جنسی کرده 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

نوبری والا نوبر

مگه پا درد خوب میکنه دختر دکتر دوا واسه چی گذاشتن میخای علاوه بر پا درد معتادم بشه توقع چی داری که به بچش بگه مواد مصرف کنه

حادثه خبر نمیکنه یهو دیدی اومدم بالاسرت.!😂🙌

نوبری والا نوبرمگه پا درد خوب میکنه دختر دکتر دوا واسه چی گذاشتن میخای علاوه بر پا درد معتادم بشه تو ...

فک کنم متوجه متن نشدی من میگم بهش گفتیم که جویای حال بچش باشه اون بیخیاله انکار پدرنیس

فک کنم متوجه متن نشدی من میگم بهش گفتیم که جویای حال بچش باشه اون بیخیاله انکار پدرنیس

خب همه نمیتونن مهربون باشن دلسوز باشن  نمیتونی بخاطر اشتباه بقیه خودت زجر بدی ولی  فکر مورفین از ذهنت بیرون کن تو رو خدا

از پدرشوهر توقعی نداشته باش و خودت سعی کن منصرفش کنی چون عواقب خوشی نداره

بخداازش نمیگزرم اینکه من حرص بخورم خوشحالش می‌کنه خیلی بدحنسه مادرشم فوت کرده

خب همه نمیتونن مهربون باشن دلسوز باشن نمیتونی بخاطر اشتباه بقیه خودت زجر بدی ولی فکر مورفین از ذهن ...

بابا من خودم ازین مارس عذاب میکشم براهمون باباشو در جریان گذاشتیم خدالعنش کنه که اینقدر بیخیاله مادرشم ک فوت مرده

بابا من خودم ازین مارس عذاب میکشم براهمون باباشو در جریان گذاشتیم خدالعنش کنه که اینقدر بیخیاله مادر ...

چرا خودت اذیت میکنی فکر کن اپدر شوهرتم مرده تمام  زجر نده خودتو از پا میوفتی اخر سرم همین پدر شوهر بیخیال همچی میندازه گردن تو بشین یه فکر اساسی خودت کن از مشاوره بپرس ادمی که این فدر بیخیال باشه کاری نمیتونه کنه

بخداازش نمیگزرم اینکه من حرص بخورم خوشحالش می‌کنه خیلی بدحنسه مادرشم فوت کرده

میفهمم و پدرشوهر بد دیدم که چقدر بی رحم و ظالم بوده اما بسپارشون به خدا که جواب کارای کرده و نکرده شونو بده و بفهمن وظایفی داشتن و خودشونو به نفهمی زدن