من عاشق امام رضا هستم، هر روز کم کم چندين بار اسمشو میارم ، خانواده من زیاد اهل اینکه بخوان متوجه این چیزها بشن نیستن البته مادرم مثل خودمه و ۸ ساله مشهد نرفته و هروقت من میرم و بهش زنگ میزنم کلی گریه میکنه ، قرار بود من از ۲۵ خرداد برای تیرماه هتل رزرو کنم که خانوادگی بریم و من امشب دوباره بحث رفتن رو پیش کشیدم و بابام برگشته میگه من نمیام خودت با مامانت برو ، میدونه که مامان من تا دم در خونه هم تا حالا بدون بابام نرفته اینو میگه بعد مدرسه لعنتی من هم میگه جا نداریم که ببریم تورو ، به خانواده میگم برام بلیط جداگانه بگیرید من برم میگن گرونه ۲ میلیون میشه رفت و برگشت اتوبوس vip همینم به زور گیر آوردم😪 من اونجا هم برم بدون ۱ عضو خانواده بهم اتاق نمیدن میگن حتما خواهر،برادر،پدر یا مادر باهات باشه خواهرم مشکلی نداره ولی مسئوليت سخته ۱۴ سالشه بعد ممکنه بازهم بهمون اتاق ندن
آخخخخ انشالله بطلبه همگی رو بریم صحن گوهرشاد بشینیم روبه روی گنبد امام رضا😭
ان شاالله 🥹🥹🥲🤲
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چی بگم ایشالا جور بشه زودتر بری و بیایکنکور هم تمام تلاشتو بکن که بعدا شرمنده خودت نباشی فقط ...
😪😪 من یکی توی آموزشگاه مون بود میگفت ۴ ساله پشت نشسته به خاطر اینکه بچه اوضاع مادر پدرش خوب نبود همش توی خونه اشون بحث و دعوا بود اینم افسردگی گرفته بود بدجور😪
من مشکلی ندارم، من چند وقتی داشتم نمازمو سر وقت میخوندم بعد کسی توی خونه ما به غیر از من اینجوری نیست مثلا یکی آهنگ میزاره موقع اذان و.... احساس میکنن این کار ها الکی هست نمیدونم چرا البته بنده خدا مادرم چون پلاتین تو کمرش هست نمیتونه بخونه و بچه کوچیک داره و هی ادرار میکنه میگه نجس میشه لباس هام نمیتونم بخونم