2777
2789
عنوان

همه بهم میگن چی دیدی که انقدر اسمشو میاری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 56 پست
آخخخخ انشالله بطلبه همگی رو بریم صحن گوهرشاد بشینیم روبه روی گنبد امام رضا😭

ان شاالله 🥹🥹🥲🤲

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

من نمیدونم اگه کنکور چیزی نشد برو خوبه انصافا بابام بود فامیلامون دیدم حقوقشون بد نیس

من بهم میگن فدا سرت ساله دیگه ولی هنوز هیچی نشده هی خفت میدن میگن این دیگه چیزی نمیشه ، تازه میگن کلاس دیگه بی کلاس خودت برو بخون منم چاره ای جز تلگرام برام نزاشتن 😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خواهرت برو حتما

اتاق میدن بهتون 

شما دیگه خودت مردی هستی نیاز به بزرگتر نداره 

شناسنامه دوتاتون و ببر 

میتونی از اسنپ هم رزرو کنی اتاق 

ولی اگه بتونی مامانت هم ببری عالی میشه 

۳ تایی برید ان شاالله 

آره ، هرچی میگم بهونه میاره میگه پول نیست، کار دارم، شاید آخر مهر ماه،خواهرم کلاس نهم میره اینجوری م ...

خب مادرت بیاد باهاتون حالا چرا بدون بابات جایی نمیره مثلا چقدر ضعیف و وابسته ست بنده خدا 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
نمیدونم چی بگم ایشالا جور بشه زودتر بری و بیایکنکور هم تمام تلاشتو بکن که بعدا شرمنده خودت نباشی فقط ...

😪😪 من یکی توی آموزشگاه مون بود میگفت ۴ ساله پشت نشسته به خاطر اینکه بچه اوضاع مادر پدرش خوب نبود همش توی خونه اشون بحث و دعوا بود اینم افسردگی گرفته بود بدجور😪

خیلی عجیبی شما!

من مشکلی ندارم، من چند وقتی داشتم نمازمو سر وقت میخوندم بعد کسی توی خونه ما به غیر از من اینجوری نیست مثلا یکی آهنگ میزاره موقع اذان و.... احساس میکنن این کار ها الکی هست نمیدونم چرا البته بنده خدا مادرم چون پلاتین تو کمرش هست نمیتونه بخونه و بچه کوچیک داره و هی ادرار میکنه میگه نجس میشه لباس هام نمیتونم بخونم