2777
2789
عنوان

برای پرپشتی مو

104 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من موهای خیلی پری داشتم

اما به علت استرس و ارث از ی سنی به بعد ریزش گرفتم و موهام شد یک چهارم خیلی کم شده و هنوزم کلی میریزی

دکتر و قرص و مزو هم جواب نداد 

کلی استرس میگیرم که کچل دارم میشم :)

موهای بقیه رو میبینم همه همسنای من پر مو و بلند و.. کلا ۱۸ سالمه

راهی هست که جواب بده حداقل یکم بهتر کنه وضعیت موهامو 

من شنیدم ماینوکسیدیل خوبه ولی استفاده نکردم میخوام بخرم 

مبگن خیلی خوبه 

ولی یکدفعه نباید قطع بشه و یکسال اینا بزنی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلاااااام منم  مثل توام  استرس  زیاد  دارم  ریزش  زیاد  دارم  ولی  رشد موهامم زیاده  تازگیا  شروع  کردم  ب  رسیدگی  ب  موهام.  رزماری  میزنم  ریزشمو قطع کرده 

متولد باکو، مقیم ایران. روانکاو و بازیگر تئاتر!
سلاااااام منم مثل توام استرس زیاد دارم ریزش زیاد دارم ولی رشد موهامم زیاده تازگیا شروع ک ...

چجوری استرسمو کم کنم؟ الکی استرس دارم حتی نمیدونم بابت چیه استرسم😕

چجوری استرسمو کم کنم؟ الکی استرس دارم حتی نمیدونم بابت چیه استرسم😕

اتفاقا تاپیک  آخر  منم  راجع  مو  بود  دنبال  پایه  بودم  به  موهامون  برسیم  تا  زیر  باسن  بلندش  کنیم. بیا  تلگرام  یه  گروه  بزنیم با  بچه ها و  به  موهامون برسیم 

متولد باکو، مقیم ایران. روانکاو و بازیگر تئاتر!
من شنیدم ماینوکسیدیل خوبه ولی استفاده نکردم میخوام بخرم مبگن خیلی خوبه ولی یکدفعه نباید قطع بشه و یک ...

اره منم شنیدم ولی میگن خیلی عوارض داره از طرفی هم دکتر باید بنویسه مثل اینکه