2777
2789
عنوان

شوهرم اهل مهمونی رفتن نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 28 پست

عادیه گلم منم شوهرم اهل مهمونی رفتن نیس من تنها میرم یعنی چی ک ارزشت بیاد پایین خب اهل مهمونی نیستن دیگه من ک کنار اومدم خاهرم تازه ازدواج کرد دوبار اومد خونه پدرم ولی من نرفتم دلیل نمیشه ک زندگیمو بهم بزنم زندگیت و خراب نکن بخاطر خانوادت اگه زندگی خوبی داری بخدا مهمونی رفتن ارزش نداره 

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

شما چیکار میکنید میری مهمونی هارو؟

کم میرم .مثلا از سه تا دعوتی یکیش رو میریم ..اونم فقط بخاطر همسرم وگرنه خودم تمایل ندارم...همسرم هم هیچ وقت تنها نمیره 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برای همین چیزاس دوست ندارم باهاش درگیر بشممیگم مردم و فامیل ارزش ندارند من ارامشم رو بهم بزنم

بله ارزش ندارن . شما با همسرت بگو دیر بیا و زود برو ولی خودتون تا آخر مهمونی ها بمون. خیلی از فامیلای ما اینجورین

شوهرتم خودش رو تو جمع‌ها راحت نمی‌بینه و این یه ویژگی شخصی‌شه. اگه خیلی از مهمونی رفتن لذت نمی‌بری، می‌تونی به مامانت بگی که با شوهرت نیای. به جای زور زدن، شاید بشه یه توافقی پیدا کنید که هم خودت راحت باشی هم شوهرت. فشار هم نمی‌تونه درست کمک کنه. یه راهش اینه که در مورد احساساتت با شوهرت حرف بزنی و نظرش رو بدونی، شاید بشه یه راه‌حل پیدا کرد.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عزیزم همسر منم دقیقا از مهمونی رفتن بیزاره فرق نداره مهمونی فامیلای من باشه یا فامیلای خودش کلا دوست نداره بره منم به تصمیماتش احترام میزارم اویل اصرار میکردم الان هر جا دعوت بشم با خانوادم میرم هر کی ام میگه میگم کار داشت نتوست بیاد الان دیگه همه میدونن همسر من اهل رفت و آمد نیست

باهاش حرف بزن دعوتی های مهم رو بیاد بقیرو اگه نخواستم نیاد در مورد پدر و مادرت خودت باید بهشون بگی که همسرت بچه نیست که با زور بیاریش کار داش یا خسته بود 

عادیه گلم منم شوهرم اهل مهمونی رفتن نیس من تنها میرم یعنی چی ک ارزشت بیاد پایین خب اهل مهمونی نیستن ...

مرسی عزیزم ارامش گرفتم😍

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیزم همسر منم دقیقا از مهمونی رفتن بیزاره فرق نداره مهمونی فامیلای من باشه یا فامیلای خودش کلا دوست ...

ممنون عزیزم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مثلا خونه خالم میخواستیم بریم خودش میگه زشته برای شام بریمبعد خودم دوست دارم با خانما بشینیم حرف بزن ...

بنظر میاد شما بیشتر مشکلتون پدر و مادرتون هستن

مسلما منم همسر حوصله اش نمی‌کشه همه مهمونی ها رو بیاد

مردها اکثرا همینن

سعی کنین خودتون رو بی‌تفاوت نشون بدین تا پدر و مادرتون متوجه بشن که شما ناراحت نیستین و با این موضوع کنار اومدین

خب چرا اوایل همه رو میومد کم کم گفت اخه نمیتونم فامیلها رو تو هفته سه بار ببینیمچند تا یکی رفتیمو بق ...

حالا چرا انقد رفت و آمد دارید؟؟؟ سه بار تو هفته؟؟؟ ما سالی یکبارم فامیلا را نمیبینیم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

چقد مث منه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑

منم مثل شما بودم گلم شوهرم اینقدر به جاهایی که دعوت میشدیم نمی اومد که دیگه هیچ کس اصلا منو جز ادم حساب نمیکرد البته شوهرم ابنا ذاتن اینجورین از مهمونی رفتن بدشون میاد تا اینکه خوشبختانه باباش مردو بعد از اون کسی نبود بهش سرکوفت بزنه یکمی بهتر شد ولی الان هم همونه ها ولی یکمی بهتر شده مثلا الان من تنها خونه بابام هستم اون نیومده