2777
2789
عنوان

شب خاب خوبی ندارم

80 بازدید | 11 پست

شبا هی توی خاب از خاب میپرم با حالت ترسیدن انگار یه لجظه تپشم میره بالا میپرم انگار از بلندی میفتی یه حالتی بهت دست میده اونطوری بعدش تند تند اینطوری میشم 

یه ربع یه ربع تا صب هی قلبم میاد توی دهنم 

کسی اینطوری بوذه

سابقه استرس دارم قرص میخورم دو هفتس اما هنوز خابم اکی نشده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روانت ارام نیست اگر متاهل هستی همسرت باید باهات حرف بزنه و بهت ارامش بده تا خوابت ببره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

منم دقیقا همینم فکر کن دو روز پیش صبح زود از خواب بیدار شدم کلش ۱ ساعت خوابیدم دیشب رفتم کنار بابام که راحت خوابم بگیره ۲ ساعت دراز کشیده بودم فقط چشمام بسته بود متوجه همه چی اطرافم شدم

🤧

یه توصیه ای برات دارم 

اینجا هیچکس متخصص اینکارا نیست 

فقط برو پیش همون دکتری که بهت دارو داده بگو اینطوری شدم 

احتمالا داروهایی که میخوری یا روت اثر ندارن یا بهت نمیسازن که باید عوض بشن

حس میکنم یه ترسی توی وجودت هست و از یکسری چیزا ترس داری که به اینده هم مربوط میشه

یه توصیه ای برات دارم اینجا هیچکس متخصص اینکارا نیست فقط برو پیش همون دکتری که بهت دارو داده بگو این ...

کلا شرایط روحی خوبی ندارم دچار مشکل نازایی شدیم اما خب دپسال قبلم اینطوری میشدم دارو خوردم طولانی چندماه تا بهتر شدم الان دو هفنس میخورم باید خیلی بخورم تا اثر کنه بهم میدونم

کلا شرایط روحی خوبی ندارم دچار مشکل نازایی شدیم اما خب دپسال قبلم اینطوری میشدم دارو خوردم طولانی چن ...

نباید اور دوز بکنی 

باید داروت رو عوض بکنی چون مغزت بهش عادت کرده و الان دیگه روی دوز قبلی جواب نمیده 

فقط برو پیش پزشک 

اینجا همه میخوان بهت کمک بکنن صادقانه هم میخوان اینکارو بکنن ولی در نهایت پزشک میتونه کمکت بکنه 

و اینم بدون تمام مردم ایران مشکل دارن و کسیکه تو ایران بگه من مشکلی ندارم خیلی باید بیخیال باشه و بی تفاوت

اور دوز ینی چی

یعنی همینکه میگی باید بیشتر قرص بخورم نسبت به قبل تا حالم خوب بشه 

یعنی اون دوزی که دکتر برات مشخص کرده روت اثر نداره و وقتی دوبرابرشو مصرف میکنی حالت خوب میشه