2777
2789
عنوان

خیانت(چجوری بهش بگم)

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست

باووووورم نمیشددددد،دستو پام یخ کرده بود ماتم برده بود ،تو هنگ بودمممم

۱ساعت بعد زباله هارو گرفتم دستم ببرم بیرون ،دم در همسایه کفشی نبود،حتی فقط کفشای مرده

خونه ی ما وسطای کوچه هست ،چون صبحی بود و اکثرا همه سرکار بودن‌ماشین زیادی تو کوچه پارک نبود فقط ۲ ۳تا

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز ماجرا رو کامل ازت نشنیدم ولی اگ من جات باشم ب بهانه زنگ زدن ب خانومه مگم امروز صدای شوهرت اومد فک کردم برگشتی خوشحال شدم و فلان بعد اون میگ منگ هنوز نیومدم و بعد تو میگی آخه صدای خانوم بوده گفتم خودتی

دیگ تو بقیه مواردشم دخالت نکن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

۱ ساعت پیش دیدم زنگ درو میزنن ، جواب دادم دیدم خودشه سلام تعارف کرد گفت شرمنده من فلان جا رفته بودم یه پروژه رو ببینم الان رسیدم😐😐😐 ،کلیدمو گم کردم نمیدونم‌کجا گذاشتم ،مژده ب شما کلید خونه رو نداده 

گفتم چرا درو زدم رفتم دادم بهشو اومدم

یه جابگوتندتند

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂

دلم برا زنش میسوزه چند وقته تو صحبتاش اسم بچه دار شدنو و...‌میاورد🥲🥲🥲

بنظرتون چکار کنم ،چجوری بهش بگم ،اصلا بگم نگم ...راهنماییم کنید

سر کوچه ک رسیدم ،دیدم ماشینشو اونجا پارک کرده

شماره خانومشو داری؟ بگو فلانی حواستم بیام گلاتونو اب بدم. صدای همسرت میاومد با یه زنه. اومدی خونه به سلامتی؟! بیام کلیدو بدم خودت؟ دیگه دوزاریشو غیر مستقیم میاندازی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

همون که بقیه دوستاگفتن زنگ بزن به خانمش بگوبه سلامتی اومدی

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂

شماره خانومشو داری؟ بگو فلانی حواستم بیام گلاتونو اب بدم. صدای همسرت میاومد با یه زنه. اومدی خونه به ...

اره دارم صمیمی هستیم باهم

بعدم غیر مستقیم برسون. فللنی شوهرش میرفته ماموریت اینم میرفته خونه مادرش ـو بعد فهمیده شوهره ماموریت و مسافرت بهونه بوده زن خراب میاوزده خونه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هنوز ماجرا رو کامل ازت نشنیدم ولی اگ من جات باشم ب بهانه زنگ زدن ب خانومه مگم امروز صدای شوهرت اومد ...

همینو میگم بهش 

بعدم غیر مستقیم برسون. فللنی شوهرش میرفته ماموریت اینم میرفته خونه مادرش ـو بعد فهمیده شوهره ماموریت ...

مرسی از راهنماییت