2777
2789
عنوان

الان هفت روزه که معلق و بلاتکلیفم

342 بازدید | 42 پست

نامزدم نه جوابمو داد نه حتی سین زد فقط چون من یه شوخی که از نظرش بیجا بود کردم و حس کرد ارزش کاراش رو نمی‌دونم به نظرتون این آدم بی عاطفه هست یا خیلی سیاست داره یا میخواد کات کنه این مقدمه به هم زدنش هست من رو کلا معلق گذاشته 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

چشونه این مردا؟

چقد بی جنبه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا منم موندم خیلی برام عجیب بود

شوخیت خیلی بد بود مگ؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
از امام حسین کمک بخواه❤️دعای نادعلی ❤️توکل بر امام رضا ....

ممنون شما هم دعا کنید میخواد به هم بزنه مهم نیس فقط جدای ندادن خیلی رو مخه

پیامی که دادید چی بوده و چقدر از پیامی که دادید گذشته 

اگه زیاد نیست احتمالا ناراحت هست بهش زمان بده تا آروم شه 

اما اگه یه روز دو روز هست 

بنظرم من قهر کرده که شما برید منت کشی و آشتی کنی 

بنظرم وقتی آدم ناراحت میشه یکی دو ساعت بعدش که آروم شد 

(خصوصا وقتی تو رابطه و یا نامزد هست متاهل ) بخواد که باهم صحبت کنید و مشکل حل بشه که تو منظور از حرفت چی بوده و اون چی برداشت کرده 

نظر شخصی من این هست طبق تجربیاتم 

شاید. دوستان نظر های متفاوتی داشته باشن

پیامی که دادید چی بوده و چقدر از پیامی که دادید گذشته اگه زیاد نیست احتمالا ناراحت هست بهش زمان بده ...

من گفتم از وجناتت معلومه دوسم داری 

بله یه روز  نه اینکه هفت روز قهر کنه خیلی عجیبه بعدم وقتی جواب نمیده راهی نیست تازه معذرت خواهی هم کردم بعدش 

پیامی که دادید چی بوده و چقدر از پیامی که دادید گذشته اگه زیاد نیست احتمالا ناراحت هست بهش زمان بده ...

من هیچ جوابی پیدا نمیکنم راستش 

گفتم از وجناتت معلومه دوستم داری به شوخی ولی منظورم این بود چرا زیاد پیام نمیدی چون دوریم

این چیزی نیس ک بش بربخوره

اون دنبال بهونست 

ساده نباش دختر