2777
2789

هر دو حق دارید

سه تا بچه خیلی از نظر جسمی و روحی توان میخواد

به خودت و همسرت زمان بده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
هر دو حق داریدسه تا بچه خیلی از نظر جسمی و روحی توان میخوادبه خودت و همسرت زمان بده

منم که از صبح تا شب پیش بچه ها هستم انقدر ناتوان نیستم که یعنی اون ناتوان .!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم که از صبح تا شب پیش بچه ها هستم انقدر ناتوان نیستم که یعنی اون ناتوان .!

نگفتم ناتوان

به هر حال وضعیت جدید برای همه سخته

شما مدیریت کن مدیریت خانمها خیلی بهتره

همسر من که مدیریت بحرانش صفره با اینکه از بیرون خیلی جدی و قوی به نظر میاد!!

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من و همسرم عاشقانه اقدام کرذیم برا اولی ولی بعدس تا سه ماه همسرم دوری میکرد عصبی بود. ب اختلال هس الانم میگه دومی میگم ن تو‌محل نمیدی انکار میکنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عزیزم یا نباید فرزند سوم می آوردید یا حالا که آوردید باید مدیریت کنید و تلاشتون رو بکنید برای صمیمیت ...

خوشم نمیاد ازین که میخواد من پیش قدم باشم تو اینجور مسائل 

۹ و۶ اره اوکیه کمکی نه تو امور بچه ها

دیگه بچه ی جدید اومده مردا تک بعدی هستن کلا وقتی فکرشون مشغول میشه و وارد یه مرحله ی جدیدی یاز زندگی میشن ممکنه نتونن محبت کنن کمک کنن یا کار دیگه ای کنن یه مدت دیگه درست میشه شماهم حق داری

خوشم نمیاد ازین که میخواد من پیش قدم باشم تو اینجور مسائل

اشکال نداره چند بار به روشای مختلف شما برو ببین اون چیکار میکنه اگه دیدی کلا نادیده میگیردت اون وقت یه فکر اساسی کن.

سخت نگیر دنیا ارزش نداره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

برای زایمان سوم باید خیلی قوی باشی و از هیچ کس توقع نداشته باشید بیخیال باشی باید

فقط به خودت برس از لحاظ تغذیه و استراحت به فکر تمیزی و مرتب بودن خونه و ..... اینا نباش خواب کافی و استراحت داشته باشید بقیه اوکی میشه شوهر تون هم به مرور زمان بر میگرده به خونه اول