2777
2789
عنوان

به خاطر خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید دیسک باشه مهره بین کتف هات ..... چون با برداشتن‌چیزی درد میگیره .....  اب درمانی برو اگر ...

گاهی وقتها کمرم و شونه ام هم درد میکنه

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

دوست گلم.من خودم.چندساله رفلاکس دارم! ولی اینطور نشدم.تو مری ام حس سوزش دارم.

ب قول دوستان شاید از کتفت باشه یا خدایی نکرده از قلبت,حتما برو ی چکاپ قلب بشو خیالت راحت بشه.

ان شالله هیجی نیست عزیزم و بحق امشب سلامتیت رو بطور کامل بدوست بیاری🙏براتون صلوات میفرستم

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
از عطار هم کلی عرق و پودر گرفتم فرقی نکرده

برو استخر یا ماساژ درمانی خیلی عالیه.تومراکز فیزیوتراپی ها ماساژ درمانی انجام میدن

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

سلام عزیزم من ریفلاکس دارم ...ریفلاکس تقریبا بیماری نیست نشانه بد غذاییه ... گل دختر سه ساعت قبل از خواب چیزی نخور ...بعد از غذا هم حداقل یک ساعت دراز نکش ... میوه ها و غذاهای ترش حداقل نخور مخصوصا مرکبات و اسیدی... پر خوری نکن ...چای پر رنگ ..کافئین رو هم کم کن .... وزن متعادل ورزش ....نعنا و عرق نعنا از چیزهای هستند که به هیچ نباید بخوری ..چون دریچه معده به نای رو شل می کنند و حالت بدتر می شه ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
هفته پیش رفتم گفت سالمه قلبت از ریه هام عکس هم گرفتن

خداروشککککککککککککر. پس نگران نباش! شاید تو عضلاتت اسپاسم میشه! کاش اون قسمتی رو ک درد داره روغن مالی کنی! یعنی دمبه گوسفند یا روغن زیتون گرم کنی و بدی یکی برات اون قسمت رو اینقد مالش بده تا داغ شه,و گرم نگهش دار

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
سلام عزیزم من ریفلاکس دارم ...ریفلاکس تقریبا بیماری نیست نشانه بد غذاییه ... گل دختر سه ساعت قبل از ...

متاسفانه من چندساله اینطورم

دوست عزیز من چون تجربه ی کمر درد وجراحی وپلاتین دارم بخاطر خودت میگم پشت گوش ننداز 

ام ارای کامل از ستون فقرات بگیر شاید مهره هات به حالت قوز درحال خم شدن باشن واولش باشه

شنا برو عالیه ونرمش مخصوص از دکتر بگیر

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇