ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚
اگه هنوز هم حس بدی داری، بهتره امتحان رو نری. حالا باید متمرکز بشی رو خودت و استراحت کنی. اگه مشکل جدیتری باشه، برو یه دکتر سریعتر. امتحان همیشه میاد، اما سلامتی نه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!