2777
2789

۲۵ سالمه .اون سال نزدیک ۲۱ سالم بود.الان ۲۵ سالمه .گیر کردم تو همون سالا.هیچ خاطره ای از این تقریبا چهارسال ندارم .هییچی .عین برق و باد گذشت .تو این چهارسال هیچ کاری نکردم .هییچی .اون سالا یه چیزی از ذست دادم ک دلخوشیم بود(ادم نبود .یه ویژگی مربوط ب خودم بود)..چهارساله ک دنیام سیاهه چهارساله ک تو یه غم خیلی بزرگم ..همش هم بدتر میشه زندگیم ..دیگه تحمل ندارم .دوس دارم خودمو از یه جا پرت کنم پایین .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بگی مشکلت چیه که بتونیم اگه بشه کمی کمک کنیم. اینجا که کسی شما رو نمیشناسه.

ببین وقتی فکر میکنم ک چ اتفاقی افتاده قلبم اتیش میگیره نفسم بند میاد..نمیتونم بازگو کنم.تجاوز  و اینا نبوده 

منم از فروردین 1400 یه مرده ام که فقط نفس می‌کشه زندگی نباتی دارم ولی خداروشکر بخاطر بچم دارم تحمل میکنم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

دقیقا میفهمم چی میگی منم همین حس رو دارم اینکه چند سالیه به پوچی رسیدم و اتفاق خاصی تو زندگیم نمی‌افته اصلا هیچی برام خاطره نمیشه مثل یه ربات زندگی میکنم نمیدونم چمه و چی بگم فقط امیدوارم بخاطر کرونا و واکسناش نباشه

♡ Face Myself ♡