2777
2789

انقدر منو شوهرم خوشحالیم که فقط خدا میدونه خواستم اینجا بنویسم که یادگاری بمونه خدا جونم‌مرسی که به خواستمون رسیدیم ازت خواهش میکنم دل همه مامان باباهای منتظرم شاد کن و خیلی زود فرشته هاشونو بهشون برسون😍😍😍🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️❤️

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشالا سالموو سلامت باشه نی نی قشنگت

ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

نی نی منم پسره خیییییلی خوشحالم❤️🥰🤩چون یه پسر دیگه دارم، پسرم داداش دار میشه همجنس هستن....بچه چند ...

اولی و اخری😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

مبارکههههه منم پنج شنبه میرم برا ان تی ان شالله ک اول سالم باشه خیلی وقته سونو ندادم هی نگرانشم ما هم دختر دوست داریم 😍

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یادمه مامانم وقتی سر خواهر کوچیکم حامله بود دکتر بهش گفت دختره اونو بابام ازشدت ناراحتی چقد گریه کرد ...

منو شوهرم تو اتاق سونو از خوشحالی چنان دستامونو به هم زدیم و خندیدیم انگار که شاهکار کردیم،وای خیلی خجالت کشیدم بعدش😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا پنج ماهگی که میرفتم سنو میگفت بچت دختره هفت ماهگی فهمیدم پسره الان به سالو نیمشه😍😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂