2777
2789

قرار بوده سه شنبه هفته پیش خریدام بیاد یه تیکشو اون موقع فرستادن الان تازه برای بقیش پیام اومده که رسیده به شرکت پست نمیدونم چی چی 

اصلا نمیدونم الان باید چیکار کنم برم یعنی از پست بگیرم 

این در صورتیه که وقتی داشتم خرید میکردم اصلا ننوشته بود اینا جدا و با کلی فاصله میان الان تازه باید پاشم برم پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

#نه‍ به اسنپ 😤

چرا؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اسنپ مارکت یا فروشگاهش

چرا از اسنپ اکسپرس ارسال سریع خرید نکردی

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

دروغگو ها فقط دنبال گرفتن پولن من مثلا انلاین خرید کردم که نخوام برم بیرون خرید کنم الان تازه باید پ ...

وقتی تکنولوژی میاد ایران به روایت تصویر : 

همه چی بومی سازی 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اولین دفعست خرید میکنی؟پستش ماهکسه و دقیقا رو تاریخی ک بگه میاره در خونه

نه فقط یه تیکه خریدمو‌ اون روز اورد بقیشو زنگ زدم گفت از جای دیگه میاد و طول میکشه 

نمیدونم مگه مرض دارن که اینو قبل خرید نمیگن  

بعد از اون ماجرا ...

بابت اینکه قاتل الهه تو اسنپ بوده؟

واقعا باید سوابق چک کنن ولی اسنپ امنه از این بابتها

اما الهه که به عنوان اسنپ سوارش نشده به عنوان ماشین شخصی سوار شده 

ولی بازم من فکر میکردم کسایی که سابقه دارن یا چی ثبت نام نمیکنن قشنگ بررسی میکنن ولی متاسفانه نه😢

ولی از اسنپ استفاده نکنیم چه کنیم سوار شخصی بشیم؟ تپسی هم که نیست اصلا

همون امن ترین گزینه اسنپه

بابت اینکه قاتل الهه تو اسنپ بوده؟واقعا باید سوابق چک کنن ولی اسنپ امنه از این بابتهااما الهه که به ...

وجدان که ندارن خود راننده ها

نظارت هم که نیست 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اصلا همچین چیزی تو سایت اسنپ ندیدم مال اسنپ پرو نیست؟

نه 

اصلا فکر کنم اشتباه خرید کردی

خوراکی و ... از اسنپ مارکت میخواستی ارسال سریع ۴۵ دقیقه ای تو شهرتون هست

از هایپر استار و این فروشگاه های بزرگ زدی بیاد با پست بازم اشتباه زدی فکر کنم جدا جدا بیاد

یا اینکه منظورت فروشگاه اسنپ هستش؟؟؟ فکر کنم از همونجا منظورته عزیزم ببین یک بخشی هست هر فروشگاه و برندی رو جدا میاره جدا ارسال میکنن فکر کنم بزنی رو سرویس اعتباری اینجوریه یک بخشی هم هست میزنی رو فروشگاه تو انبار خود اسنپ همه با هم ارسال میشن  البته بازم نباید دستکاری کنی از حالت ازسال عادی ورش داری

حالا من نفهمیدم اصلا چی سفارش دادی و از کدوم بخش😁