2777
2789

خدا لعنت کنه منو الهی موهام به طرز وخشتناکی میریزه کل زندگیمون موهای لعنتی منههه از موهای کوچولو و ریز گرفته تا موهای بلندم وای بجه ها دارم سکته میکنم موهام خودش ذاتا بشدت کم پشت هستش پنج ساله درگیر ریزش موی هورمونی و کیست و این کوفت و زهرمار ها هستم کل موهای سرم رفتش با این سن کم ولی این یک ماهیی به طرز وحشتنام عحیبی داره میریزه اصلا دارم روانی میشم حالم وخشتناک بده نمیدونم چرا یکدفعه اینقدر ریزشم اوج گرفت قبلا هم میریختش ولی این یک ماهیی ترسناک میریزه بخدا امشب دلم میخواست قرص بخورم خودمو بکشم اگه موهام پر بود میگفتم گور باباش ولی هیچی رو سرم نیستش لطفا نگید که دکتر برو و فلان که حسابی رفتم و هیچ گوهی نتونستن بخورن شما بگید من چیکار کنمممم شما رو بخدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به اعصابت مسلط باش،استرس و نگرانی تو به شانه ی چپت بگیر،قرص ویتامین بخور،ویتا هیر،زینک پلاس،منیزیمو. ...

بخدا اعصابی نمونده برام اصلا هرچقدر میام نرمال باشم نمیتونم این قرصا هم هیچ اثری نمیزارن اصلا انگار نه انگار

وای منم

جدیدن یه شامپو گرفتم دارم اسنفاده میکنم. اگه خوب بود بهت میگم دختر. 

بدبختی اینه موهای من بلنده، اگه همراه غذا تو دهن کسی بره طرف تا فیها خالدونشو باید بکشه که مو رو در بیاره

وای منمجدیدن یه شامپو گرفتم دارم اسنفاده میکنم. اگه خوب بود بهت میگم دختر. بدبختی اینه موهای من بلند ...

تروخدا اگه راضی بودی بهم بگووو خوب چه کاریه برو موهاتو کوتاه کنن

به نفع خودته،بیخیالی سیر کنی خانوم فک کن داروی درمانگر توست،هرچند تلخ و سخت

باشه گلم تلاشمو میکنم واقعا دیگه بیخیال شم اخه دلم میخواد با دستگاه کوتاه کنم ولی دانشگاه و کلاس متقرقه میرم خجالتم میکشم