2777
2789
عنوان

خواب بعد رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 55 پست
نمیدونم چرا نمیتونم بعد هشت سال زندگی مشترک ، دعواهای دوران عقد و هضم کنم . خوابیدن هم باعث جنگ اعصا ...

چه ربطی داره به عقد اخه چه دروان عقد چه بعد عروسی وقتی  بعد مدتها نزدیکتون بشه فقط خواسته خودشو انجام بده به نیاز شما توجه نکنه همون لحظه هم بگیره بخوابه دلخور نمیشی ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انرژی مرد تحلیل میره خوابشون میاد بعد یکساعت کار

یک ساعت که نه شروع از صفر تا پایان نهایت بشه بیست دقیقه اینا 

حتی نمیخواد یه لباس در بیاریم فورا کارشو می کنه خواب 🙃

مردا انگار قرص خواب میخورن خوب ارامش میگیره میخوابه چیکارش داری😂

لعنتی همیشه دلم می‌خواسته منم اینطوری باشم حسرتش مونده رو دلم 

کوفتش بشه مرد راحت میخوابه

💗
من همسرم خیلیییی صبوره اول منو ار.....ضا می‌کنه فورا میخابم دیگه وقتی میبینه خوابم میاد کامل ساکت می ...

دقیقا منم مثل همسر شمام حس خیلی بدیه ببینی  نیازشو رفع کردی بی توجه بهت همون لحظه بخوابه 

لعنتی همیشه دلم می‌خواسته منم اینطوری باشم حسرتش مونده رو دلم کوفتش بشه مرد راحت میخوابه

حتما شما تو رابطه ارضا نمیشید. 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

از خوابیدنش لذت ببر دست کن تو موهاش با موهاش بازی کن عاشقی کن دختر بیخیال این چیزا

نمیتونم اخه هربار بی تفاوتی تحمل کنم واقعا بهم برمیخوره هفته ای یه بار نزدیکم شه اونم اینجوری 

دست خودم نیس بعدش حس بدی میگیرم در حد اینکه به زور جلوی گریه ام رو بگیرم

میشم ولی خوابم نمیاد 🤣

من نشم خوابم نمیاد بشم میاد🙈

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چه عجله داره وا مگه تازه عقد نکردین چرا ذوق نداره

تازه ک نه تقریبا یکساله عقدیم ولی یخمون باز نشده بود چند ماه هس شروع کردیم به اینکارا

نمیدونم والا منم از همین دلخور میشم یه بار خودمو توجیه می کنم دیر وقت بود یه بار میگم خسته بود ولی دیگ وسط ظهر اون روزی ک سرکار هم نرفته ک خسته بشه چجوری خودمو قانع کنم ...

اسی توام دست و پاتو بنداز روش ازش به عنوان بالش استفاده کن بخواب منم الان میرم بخوابم اخبش خواب خیلی ...

بازوش ک بالش میشه ولی دیگ گاها صدای خروپف تو گوشم اذیت می کنه ترجیح میدم بیام همون رو بالش بخوابم