2777
2789
عنوان

خواب بعد رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 55 پست

طبیعیه عزیزم حساس نباش

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلی ساده‌ست: اگه دوست داری سرد بشی، کمتر بهش فکر کن و کمتر وقت بذار. بیشتر روی خودت باش، سرگرم ب ...

فکر ک نمی کنم هفته ای هم ۳ نهایت ۴ بار همدیگرو ببینیم اونم نه از صبح تا شب 

ولی وقتی کنار همیم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم  فوری وا میدم اونم برعکس همه چیزو الویت میده به باهم بودنمون 

دیگ از نظر روانی خیلی اذیت شدم میخوام منم مث خودش یخ بشم ولی نمیتونم دنبال راهکارم

من همسرم خیلیییی صبوره 

اول منو ار.....ضا می‌کنه فورا میخابم 

دیگه وقتی میبینه خوابم میاد کامل ساکت میشه بیخیال بقیه ماجرا میشه😂😂😂😂😂

بخدا دست خودم نیست درجا میخابم 

وهمسرم ناراحت میشه اما به زبون نمیاره

رابطه کامل ک نه سطحی فقط اون به آرامش میرسه میگیره می‌خوابه منم زل میزنم به دیوار خروپف بشنوم 😐

از خوابیدنش لذت ببر دست کن تو موهاش با موهاش بازی کن 

عاشقی کن دختر بیخیال این چیزا

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

دوران مجردی چیکار می‌کردی همون ترفندو به کار بگیر دیگ

دوران مجردی حداقل دلم خوش بود ازدواج کنم باهم برنامه میریزیم حوصلم سر نمیره الان به همونم دلخوش نیستم اخه

چه اشکالی داره بخوابه؟

مشکل فقط خواب ک نیس خودش راحت میشه به ۲ دقیقه نرسیده گرفته خوابیده منم نیاز دارم ،آروم نمیشم حداقل چند دقیقه محبت کنه حرف بزنه یه تشکر خشک و خالی کنه بعد. این حسو میده ک رابطه داشتن مهم نیس اگ داشتیم هم فقط یه وسیله بودم واسش🙃

خیلیا اینجورین بعد رابطه نیاز به خواب دارن

یعنی همه بعدش به همسرشون توجه نمی کنن همون لحظه ک خودشون راحت شدن خوابشون میگیره ؟😐اینجوری ک همه خانما باید متنفرشن از رابطه

یعنی همه بعدش به همسرشون توجه نمی کنن همون لحظه ک خودشون راحت شدن خوابشون میگیره ؟😐اینجوری ک همه خا ...

همه نه ولی خیلیا این مشکل رو دارن بدن مردا با ما زن ها فرق داره برای مردا یه موضوع طبیعی و عادیه از نظر خودشون چون اونا مثه ما به محبت و توجه بعد رابطه نیاز ندارن 

مگه بعدش باید کار خاصی انجام داد ماهم بعدش میخوابیم🫤

عزیزم وقتی هردو طرف راحت بشن بله  کار خاصی لازم نیس 

ولی ما چون عقدیم و از اول گفتم احتیاط کنه تا عروسی واس همون من ارضا نمیشم ولی حداقل اولا بعد راحت شدن خودش یه بغل و تشکر می کرد دوسه دقیقه حرف میزدیم بعد می‌خوابید نه اینکه همون لحظه بیهوش بشه اینجوری بهم حس وسیله بودن دست میده

عزیزم وقتی هردو طرف راحت بشن بله کار خاصی لازم نیس ولی ما چون عقدیم و از اول گفتم احتیاط کنه تا عرو ...

شما سعی کن قلق خودتو پیدا کنی عزیزم وقبل اتمام کار همسرت رو همون نقطه تمرکز کن تا به نتیجه برسی

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
ببخشید یعنی به نیاز شما توجه نمیکنه و میخوابه؟ خواب بعد رابطه عادی هست به نظرم شماهم سعی کن بخوابی

نه اولاش حداقل یه تشکر می کرد الان همونم از یادش رفته همین ک ارضا شد به دقیقه نرسیده خوابش گرفته 

یعنی میگین این حقم نیس ک وقتی راحت نمیشم حداقل در حد یه بغل و تشکر جلوی خوابشو بگیره 🫠