2777
2789
عنوان

خواب بعد رابطه

1678 بازدید | 55 پست

دوستان ما دوران عقدیم و یه جورایی تازه داره یخمون با هم آب میشه چند بار ک رابطه سطحی داشتیم بعدش نامزدم میگیره می‌خوابه و من از این اخلاق واقعا ناراحتم دوباره بهش گفتم وقتی کارتو می کنی میگیری میخوابی من حوصلم سرمیره  ایندفعه ک خواست بخوابه اونقدر تکون خوردم ۲،۳ بار بیدار شد و خوابید آخرش گفتم بسه دیگه پاشو، گفت نمیزاری ک بخوابم، بهم برخورد پاشدم اومدم مشغول یه کار دیگ شدم بیدار شده میگه از اینکه میخوابم چرا ناراحتی منم گفتم هیچی برو به ادامه خوابت برس از اون روز به جای من اون سرسنگین شده 🙄

واقعا ازش دلخورم یا کلا نزدیکم نمیشه یا بعدش بدون هیچ وقت گذاشتنی میگیره می‌خوابه حق به جانب هم هس ک خستم فلان در حالی ک روز تعطیل بود و از صبحش باهم بودیم به یه اندازه فعالیت داشتیم 

الان دلم میخواد یه مدت نزارم نزدیکم بشه هم به جبران اون وقتایی ک من دلم میخواست و نادیده می‌گرفت هم به جبران این بی توجهیاش 

راهکاری دارین ک طبعم سرد بشه کلا دلم نخواد ؟یه مدت سردیجات خوردم اثر نکرد 

خب خیلی ساده‌ست: اگه دوست داری سرد بشی، کمتر بهش فکر کن و کمتر وقت بذار. بیشتر روی خودت باش، سرگرم باش، نذار درگیرش بشی. هرچی بیشتر بزنی تو ذوقت، بیشتر اذیت میشی. سرد شدن فقط با فاصله گرفتن و کم کردن ارتباط اتفاق میفته. سردیجات خوراکی که خودشون کاری نمیکنن، باید عملا رفتار و ذهنت تغییر کنه. یه مدت فاصله بگیر، کاری بهش نداشته باش، خود به خود حست کم میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب خیلی ساده‌ست: اگه دوست داری سرد بشی، کمتر بهش فکر کن و کمتر وقت بذار. بیشتر روی خودت باش، سرگرم ب ...

😂😂😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مردا انگار قرص خواب میخورن خوب ارامش میگیره میخوابه چیکارش داری😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مگه بعدش باید کار خاصی انجام داد ماهم بعدش میخوابیم🫤

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

دختر جان مردا کلا بعد از رابطه خوابشون میگیره و این دست خودشون نیست 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مرد ها بعد رابطه خوابشون میگیره طبیعیه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚