2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم

174 بازدید | 30 پست

راستش من اصلا دلم نمی خواد کسیو ناراحت کنم خیلیا منو ناراحت می کنن ولی من اینکارو نمی کنم چند ساله پشت کنکورم همیشه عمه هام میان میپرسن اینبار خیلی عصبی بودن زخم زبون خیلی زدن چیزی نگفتم که ناراحت نشن ولی امروز همینجور وارد شدم از کنکورم پرسیدن منم عصبی شدم گفتم من میام اینجا تا یکم از کنکور دور شم شما هم هی می پرسین اصلا خراب کردم خوب شد خیلی ناراحت شدن الان هم دیگه منو محل نمیزارن نمی دونم کارم درست بود یا نه ولی خدایی من دختلت نمی کنم توی کاراشون ولی اونا هم دخالت می کنن هم تکه می پرونن

کار درستی کردی 

اصلا به اونا مربوط نیست که

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا چند سال پشت کنکور موندی؟ سال به سال بهتر شدی؟

نه اصلا خانوادم وضع مالی خوبی ندارم تنها راه نجاتم همین کنکوره ولی خب تواناییشو ندارم خیلی عصبی و افسرده ام

چرا اینقدر سخت زجر آور میکنین کنکور ،مردا تا آذرماه پذیرش های بدون گنکور شروع میشه یکی رشته انتخاب کنین برین منتظر نمونین پشت قبول شدن کنکور

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

حق شون بود ولی شما هم بنظرم انقدر هیچی نگفتی یهو ترکیدی می‌تونستی قبلا با ملایمت بیشتر بگی دوست ندار ...

صدامو خیلی بالا نبوردم مامانمم همش ملاحظشون می کنه اگ مامانم اینقدر شل نمی زد اینا اینقدر توهین نمی کردن تازه یکیشون گف تو اگه قبول شی من شیرینی میدم چون چند ساله پشت کنکورم اینجوری زخم زبون می زنن

نه اصلا خانوادم وضع مالی خوبی ندارم تنها راه نجاتم همین کنکوره ولی خب تواناییشو ندارم خیلی عصبی و اف ...

خوب یعنی هیچ رشته روزانه ای نمره نمیاری؟ اگه تجربی به نتیجه نمی‌رسی چرا انسانی نمیری؟