2777
2789
عنوان

دیگه نبینم یه عده تبلیغ ولا موسوی دروغگو رو میکننا

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 24 پست

دختر من ناخن جویدن شدید داشت که خوب شد با روش ایشون من مادر کنترلگری هستم و کمالطلب من به حرفاشون ایمان دارم چون مطمعن شدم مشکل از منه .الان دخترم دیگه ناخن نمیخوره فقط تو یه ماه خوب شد.و پسرم خداروشکر که من داشتم میمردم از غمش و خداروشکر الان عالیه و من واقعا معجزه رو دیدم .الان امشب ویس اون مادرو گوش کنید تو کانال تلگرامشون ایشون مزد صبوریشونو گرفتن کم نیاوردن .من تمام برنامه هایه گوشیمو حذف کردم فقط این ساعت میام نینی سایت و کانال تلگرام دارم واسه مواقع اضطراری.اصلا اهنگ تو ماشین یا خونه پخش نمیکنم تلوزیون کلا خاموشه و گوشی هم ممنونع حتی قران نمیذارم .اسباب بازیاشونو کم کردم بخدا اینقدر اذیتم میکنن دیونه میشم ولی تحمل میکنم میگم خداروشکر. لطفا نگید به مادرا که ایشون روششون بده ماها که نتیجه گرفتیم و اینکه چه ضرری داره امتحانش اگه حتی یه نفر دیگه یه طفل معصوم دیگه هم خوب بشه بدون عذاب می ارزه .

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ای که با قطع تلوزیون  موبایل یا هر وسیله  دیجیتال دیگه   و چند جلسه گفتار درمانی و کار درمانی مشکلش حل میشه و به حرف میوفته  صد در صد اتیسم نیست  اون یه بیماری دیگس که اسمش رو الان دقیق نمیدونم 

اتیسم ریشه دار تر از این حرف هاس و کلا داستانش فرق داره  

عزیزم برو داخل این کانال ایتا @prok30

ممنون گلم سرچ ایتا خرابه

ولی ممنون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ممنون گلم سرچ ایتا خرابهولی ممنون

اینو داخل پیام های ذخیره شده ایتا تون کپی کنین بعد آبی که شد بزنین روش.

حواستون باشه که @پشت pباشه یعنی اینجوری باید بشه p@

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
اینو داخل پیام های ذخیره شده ایتا تون کپی کنین بعد آبی که شد بزنین روش.حواستون باشه که @پشت pباشه یع ...

ممنونم درست شد💫

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

۲۱ سالمهخداروشکر وضع مالیم اره خوبه اره شغل خوبیه ولی پردردسر و خطر ریسک

اینی ک تو میگی من حس میکنم عضوه گروهک موسادی