2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیان🌹

118 بازدید | 19 پست

سلام وقت بخیر

مدتی میشه که خداوند منو هدایت کرده و من نمازمو میخونم و کارهای دیگه رو هم بجا میارم

ولی خانواده من اصلاااا مذهبی نیستن و از دین متنفرن و این موضوع داره برام مشکل ساز میشه همیشه سر این چیزا مشکل داریم

مادرم هزار جور حرف بهم میزنه

و خب من دلم میخواد چادر سر کنم ولی عمرا اجازه بدن من چیکار کنم💔

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته 😂

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

چند سالته 😂

دستم خورد روی این

🥲اینه اونی که میخواستم بذارم 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

حجاب کامل همیشه چادر نیست شما اول راهی یهو خیلی تغیر ایجاد نکن انگشت نما بشی حدی ک اسلام گفته رعایت ...

تغییر نیست قبلنم حجابمو رعایت میکردم

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

یعنی چی مگه ازدواج فقط حجابه؟  

خوب حجاب هم جزئی از دینه دیگه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

تحقیق کن لباس مسلمانان چی بوده لباس های دختر پیامبر من دیدم اصلا ایشون چادر سر نمیکردن لباس ها روشن رنگ مشکی هم تو دین اسلام توصیه نمیشه تقلید کار نباشید تحقيق کنید

خودشناسی DNA plus
در اخرالزمان نگهداشتن دین،همانند نگهداشتن گوی آتیشین در دستان استبشنو و بگذر.دهن ب دهن نشو

اصلا با خانوادم دهن به دهن نمیشم چون  اگه بشم اذیتم میکنن

خوش به سعادتت در عبادت خداوند که نیاز به اجازه هیچ کس نیست و بدون بی احترامی کارت رو انجام بده در مو ...

ممنون💕

یعنی چی مگه ازدواج فقط حجابه؟ خوب حجاب هم جزئی از دینه دیگه.

چه ربطی به ازدواج داره؟

دستم خورد روی این🥲اینه اونی که میخواستم بذارم

مگه این چیزا به سن ربط داره؟