2777
2789
عنوان

چرا زنا بدبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 45 پست
درضمن مردی ک بپرستت تمام این دردا رو حس میکنه و نمیزاره دردت بیشتر باشه بابهترین مراقبت ها من مامانم ...

بله عزیزم. مادر شما هنگام زایمانتان دردی نداشت. به خاطر حمایت های موجود درد زایمان افتاد گردن پدرتون. بله درسته. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو ایران جا نیوفتاده پرستار گرفتن واسه بچه و کارای خونه همه عیب و عار میدونن این چیزا رو

جا افتاده. کسی هم عیب و عار نمیدونه. 

اما پولش نیست عزیزم.

وقتی یه نفر حداقل حقوق میگیره. با اون پول کرایه رفت و برگشت بده. هزینه مهد بده. کیف و مانتو سرکار بخره. دیگه پولی برای نیرو و کمکی و پرستار نمی مونه. وگرنه خیلی هم خوبه و کسی عیب و عار نمی دونه. پولش نیست. میگن بو میده

اتفاقا برای ما خانما راه رسیدن به خدا خیلی بازترهکی گفته ما بدبختیم ؟ وقتی ازدواج بد قسمت بشه میشه ب ...

من درخصوص آخرت و رابطه با خدا صحبت نکردم.

برای این همه مسئولیت سنگین که روش دوش زنان هست گفتم.

بعد هم اکثر زنان ، مخصوصا اکثرا مادران برای نیاز مالی و از سر اجبار سرکار میرن.

وقتی از سرکار برمیگیردی خونه دو تا بچه کوچیک غذا می خواد. حمام می خواد . برای فردا ناهار می خواد. چجوری کار رو کم کنی؟ بچه که نمی تونه گشنه بمونه. همون گوجه کته ساده براش باید درست کنی

با همین حرفها سالهاست سرمون رو شیره مالیدن مردا دارن عشق میکنن

آخر هرچیزی باید خوش باشه چیکار داری مردا دارن چیکار میکنن ببین خدات چی گفته چی خواسته اگه آروم نشدی هرچی میخوای بهم بگو

باید وارد معامله با خدا بشی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

آخر هرچیزی باید خوش باشه چیکار داری مردا دارن چیکار میکنن ببین خدات چی گفته چی خواسته اگه آروم نشدی ...

متاسفانه ارام نشدم وقتی عدالتی نیست

بیشتر گناهان پای ما زنها نوشته میشه انگار مرد یک موجود کاملا بی عقل و اختیار و اراده ایه که نمیتونه حتی خودش رو کنترول کنه و جلوی خودش رو بگیره در نتیجه اون دنیا هم راحت تر سوال و جواب  و باز خواست میشن

پس  برای ما زنها چندین برابر سخت تره در نتیجه در صد بیشتری از جهنمیان احتمال زن هستن

اکثر آقایون خیانتکار هستن

همون همسر اول هیچ تحفه ای نیست

چه برسه به دوم که اکثرا زن طلاق داده یا پیر هستن یا یه مشکل جدی دارن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

متاسفانه ارام نشدم وقتی عدالتی نیستبیشتر گناهان پای ما زنها نوشته میشه انگار مرد یک موجود کاملا بی ع ...

کی این حرفا رو زده

چرا انقدر بدبین نگاه میکنی 

اگه بدون گارد و جبهه گرفتن تحقیق کنی حتما متوجه میشی که اینطور نیست

اقایون خیلی درمعرض خیانت و فروپاشی زندگی هستن این دلیل نمیشه از خودشون اختیار ندارن مطمئن باش حتما مجازات میشن همونطور که خانما مجازات میشن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اکثر آقایون خیانتکار هستنهمون همسر اول هیچ تحفه ای نیستچه برسه به دوم که اکثرا زن طلاق داده یا پیر ه ...

من،دوستم،خواهرشوهرم،دخترعمم و ...

همه ی ما ازدواج دوممون هست و همه خوشبخت شدیم 

ما که جدا شدیم اصلا این‌دیدگاه رو نداشتیم مردا همشون بدن چطور شما به این نتیجه رسیدین؟چرا با بدبینی خودتونو اذیت میکنین؟

میتونم خیلیای دیگه رو‌مثال بزنم که تو ازدواج دومشون خوشبخت شدن

البته دیدم کسایی که تو ازدواج دوم هم شکست خوردن ولی اکثرشون خودشون مقصر بودن دقت نکردن سرسری گرفتن یا عاشقی بوده داستانشون یا فرار از مشکل از چاله افتادن تو چاه

من درخصوص آخرت و رابطه با خدا صحبت نکردم.برای این همه مسئولیت سنگین که روش دوش زنان هست گفتم.بعد هم ...

بعضیا واقعا تو سختی هستن و مورد ازمایش خدا اما اینطور نیست همه ی خانما تو این سختی عذاب بکشن

شما تاپیک بزن زن نباید بره سرکار ببین چه سروصدایی بلند میشه همه میخوان کار کنن جز اندکی از افراد صحبتم اینه همه این‌حق و‌میخوان و میخوان که جامعه کارکردن زن رو‌بپذیره که پذیرفته

راجع به خانمایی که واقعا مجبورن کار کنن باید بگم خدا قوت بده خدا عوض بده خدا صبر بده خدا روزی بده

البته شاید قبل ازدواج به وضع اقتصادی خواستگار دقت میکردن زندگیشون بهتر بود

کی این حرفا رو زدهچرا انقدر بدبین نگاه میکنی اگه بدون گارد و جبهه گرفتن تحقیق کنی حتما متوجه میشی که ...

خب ببینید زن باید همیشه تمکین عام و خاص کنه ولی مرد نه...
زن مجازه فقط دوران پریودی تمکین نکنه و موظفه در هر شرایطی خودشو در اختیار شوهر قرار بده اگر زن تمکین نکنه تمام فرشته ها و خداوند نفرینش میکنن حتی اگر کاری داشته باشه گفته شده حتی نماز رو طول بده شوهر دیر ارضا بشه و به خواسته جنسیش دیرتر برسه بازم نفرین میشه. مثلا زن اصلا شرایط روحی بدی داره، عزیزی از دست داده، ضربه روحی خورده حالش بده نمیتونه
ولی مجاز نیست سر باز بزنه مرد به راحتی این اختیار رو داره بدون اجازه و دونستن زن بره صیغه کنه، تازه میتونه بره دادگاه شکایت کنه دادگاه بهش مجوز ازدواج مجدد بده خیلی راحت و جلوی چشم زنش زنشم باخبر بشه.
ولی مرد این اجازه رو داره ۴ماه به زنش دست نزنه حالا به هر دلیلی ، این اختیار به مرد داده شده، تو این مدت فکر کنه ولی خودش میتونه به راحتی صیغه کنه، بعد ۴ماه مرد میاد به زنش بگه که زندگی رو ادامه میده یا نه تصمیم به طلاق زن داره،

و تو این مدت ۴ماه نفرین هم نمیشه مرد
چون حق طلاق با مرده، مرد به راحتی بدون هیچ دلیلی میتونه زن رو طلاق بده
از اونطرف زن باید ۳ماه و ۱۰روز عده طلاق نگه داره ولی مرد باز میتونه به راحتی بره زن دائم یا موقت و صیغه بگیره.

اگر زن حتی بد حجاب هم نباشه و سر و وضع معمولی داشته باشه مردا تحریک بشن باز گناهش پای زن هست و باید اون دنیا جواب پس بده حالا این زن زیبایی خدادادی هم داشته باشه دیگه بدتر خب این زن گناهش چیه؟ 

کی این حرفا رو زدهچرا انقدر بدبین نگاه میکنی اگه بدون گارد و جبهه گرفتن تحقیق کنی حتما متوجه میشی که ...

زن بعد فوت شوهرش حداد بهش حرامه

مو رنگ کردن، تیپ زدن، آرایش کردن، عطر زدن، تا چندین ماه حتی حرامه مراسمات شاد بره.

ولی برای مرد کاملا آزاده تیپ بزنه، عطر بزنه، مهمونی بره، خوش باشه بعد بره دنبال زن دیگه که اذیت نشه.

گفته شده زن بخاطر احترام به همسر باید رعایت کنه و چندین ماه عزاداری کنه، و حداد نکنه چون حرامه

سوال من اینه پس این احترام چرا شامل مردها نمیشه بخاطر زن متوفیشون رعایت کنن بهش احترام بزارم سریع نرن زن بگیرن و صیغه کنن، حداد کنن؟

چرا ما زنها باید انقدر بی ارزش باشیم؟

دلم میسوزه برای زن بودن خودم انگار جنس دوم هستیم و جنس برتر مردا هستن که همیشه باید آزاد باشن از زندگیشون لذت ببرن ولی زنها همیشه محدود باشن

من،دوستم،خواهرشوهرم،دخترعمم و ...همه ی ما ازدواج دوممون هست و همه خوشبخت شدیم ما که جدا شدیم اصلا ای ...

من هم دقیقا برعکس شما

هم خودم و هم اطرافیانم خیانت و نارضایتی هارو تجربه کردیم که به این نتیجه رسیدم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

زن بعد فوت شوهرش حداد بهش حرامهمو رنگ کردن، تیپ زدن، آرایش کردن، عطر زدن، تا چندین ماه حتی حرامه مرا ...

ی سری از احکام رو که گفتین تاحالا نشنیدم مثلا رنگ کردن مو خیلی بعیده که گناه باشه 

و اینکه درمورد رابطه هرچی دنبال متنش گشتم پیدا نکردم یادمه نوشته بود اگه تاخیر داشته باشه گناهی نداره اما بازم بیشتر تحقیق میکنم

اینکه زن عده نگه داره به نفع خود زن‌هست دلیل علمی و‌مذهبیشو سرچ‌کنین اگه بدونین خدا بد ما زن ها رو‌نمیخواد تسلیم‌میشیم

و درمورد ازدواج حتی اگه مرد زودی زن بگیره گناه نکرده اما نگاه جامعه نسبت به این مرد درست نیست و قضاوت میشه

خداوند تو سوره نسا اول ایه گفته میتونین چهارتا زن بگیرین بعدش گفته به شرطی که عدالت رعایت بشه در اخرم گفته شما نمیتونین این یعنی نمیتونین زن بگیرین

شاید قانون اجازه بده اما خدا راضی نیست میبینی اونی که خیانت میکنه خیانت میبینه جز بعضی از افراد که خدا حسابشونو گذاشته برای روز قیامت

من دوبار ازدواج کردم فقط و فقط ازخدا بخواه مرد خوب قسمت کنه نمیدونم متاهلی یا مجرد اگه قسمت مرد خوب بشی تموم این سوالات برات بی معنی میشه

من تو ازدواج اولم همیشه این سوالا رو‌داشتم اما الان اصلا بهش فکرنمیکنم چون باهم کنار میایم من با خدا معامله کردم