من تا قبل بارداری ک سرکار میرفتم روال اشپزیم اینطور بود که
شب همه وسایل صبونه رو آماده میکردم فردا هم غذا هرچی قراربود بپزم موادشو اماده میکردم
مثلا اگ غذا برنج با یه خورشت گوشتی بود برنج رو شب میخیسوندم و گوشت رو هم تو پیاز و ادویه میداشتم
صب یکم زود بیدار میشدم تقریبا نیم ساعت زودتر
برنج رو آبکش میکردم میذاشتم تو قابلمه وقتی میرسیدم خونه بلافاصله شعله شو روشن میکردم تا نیم ساعت قشنگ دم میکشید
خورشت رو هم یه ظرف سفالی دیزی هیت ازونا مامانم برام گرفته همه موادشو صب میریختم توش تانصفه اب نیریختم میداشتم رو کوچکترین شعله رو کمترین حرارتش تا من از,سرکار برگردم ک ساعت میشه دو و نیم سه قشنگ جاافتاده بود.
تمااام