2777
2789
عنوان

درخواست طلاق از طرف زن یا توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طریق سامانه تصمیم میتونی درخواست و ثبت طلاق توافقی بدی     اولین مرحله نوبت جلسه مشاوره میدن  من دو هفته پیش انجام دادم    ولی شوهرم جلسات مشاوره رو شرکت نکرد مشاوره گفت براش میزنیم عدم همکاری  همین     و میری مرحله بعد

وقتی قصدم جدی نیست و فقط ترسوندشه. نمیخام بخاطر مهریه بیاد زندگی کنه. میخام امتحانش کنم ببینم اونم ط ...

اصلا با چنین چیزهایی امتحان نکنید طرف را. وقتی کلیه قواعد آزمون اشتباه باشه، انتظار دارید به جواب درست برسید؟ سیم‌پیچی مغز خانمها و آقایون متفاوته. به علاوه، همه آقایون منتظر یه فرصتن که مهریه پرداخت نکنند.شما به مشاوره نیاز دارید. 

خانما کسی سراغ ندارین بخواد ختم قران تو این ماه مبارک برای امواتش انجام بده من میخونم خیلی به پولش نیاز دارم تروخدا اکه کسی میخاد یا میشماسین معرفی کنید قیمتشم کمتر از بقیه قبول میکنم خیلی پول لازمم😭😭

و اینو بدونید که مهریه بالا تضمینی برای خوشبختی نیست، اما مهریه پایین برای اکثر خانمها سم مهلکه. من نمونه واقعیش را دیدم که طرف یه سکه بود مهریه‌ش، طرف اقدام به طلاق کرد و هنوز همسرش را طلاق نداده بود که با کسی دیگه میپرید. انقدر هم نامه‌های عاشقانه نوشته بود. خانومه سالها به پاش نشسته بود تا وصلت صورت بگیره، ولی تهش هم به خانومه گفت میخواستی منتظر نشینی تصمیم خودت بوده.