2777
2789
عنوان

خوبی به هیچ کس نیومده

163 بازدید | 10 پست

ماشینمو میدادم دست داداشم ،گاهی نیاز داشت.بماند که بهم خبر آوددن داره با ماشینت مسافرکشی میکنه بهم مبگفت میرم دنبال کارای دادگاهیم. ماشینو فروختم. طرف پرسید خلافی نداری از اونجایی که خودم خیلی قانونمندم،خیلی محلم گفتم نه اصلا.دیروز رفتم عدم خلافی گرفتم آقا ۱/۵ملیون خلافی داشته. بعنی انگار آبجوش ریختن روم.خیلی هارم زده تسلیمی،ینی پلیس نگهش داشته.ابنم بهم نگعته به موقع پرداحت کنم.رو هم مونده جریمهش دولرابر شده. خدایا چه زمونه ای شده. به برادرم نمیشه اعتماد کرد. الان من پیش خریدار خراب شدم این خانم بهم دروغ گفت. 

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
حالا خلافی داشته باش یا ن به خریدار ربطی نداره شما باید خلافیتو پرداخت کنی بعد ماشین به نام بزنی

بله درسته. من بهش گفتم خارج شهر با ماشین همسرم می رفتیم ،تو خلافی مشخص شد،هر استانی که رفته بود،دوربین تخلفشو ثبت کرده. منم نمی دونستم  جریمه دارم جلوتر پرداخت میکردم..حالا شانس آوردم تصادف نداشته چون گفته بودم ماشین تصادفی نیست‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ... شوهرت خوب مشکلی نداشته با ماشین دادن

ماشین منه. شوهرم همیشه میگفت ماشین یه وسیله شخصیه دست کسی نده.من میگفتم نه داداشمه چه اشکالی داره.الان اشکال شو میفهمم

بحث اعتماده.وقتی به طرف اعتماد میکنی،از اعتمادت سواستفاده میکنه.این اولین بارش نیست. قبلنم منو دور زده. دیگه پشت دستمو داغ میکنم

عیب نداره داداشا هدکار کنن عیب نداره فقط سالم باشن خدا برادرتو حفظ کنه من داداشم فوت شد داغون شدم سخت نگیر بگو فدا یه تار مو داداشم

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
یعنی اگه دیر پرداخت کنیم دوبرابر میشه؟ چه تاریخی ماشینو دادی دست داداشت؟

بله جریمه مهلت داره فک کنم یه ماه.از مرداد پارسال هی میومد میبرد

عیب نداره داداشا هدکار کنن عیب نداره فقط سالم باشن خدا برادرتو حفظ کنه من داداشم فوت شد داغون شدم سخ ...

بحث جریمه و پولش نیست.اصلا روراست نیست با آدم.همش دروغ تحویل آدم میده