2777
2789
عنوان

از قیافم متنفرم

306 بازدید | 12 پست

از هیچیم راضی نیستم کاش پول جراحی داشتم خیلی زشتم چشام ریز دماغم استخونی دراز فکم پهن مث مَردا اکثر اوقات با ماسک میرم تو خیابون پوستمم گندمی تیره 

همه کامل نیستیم

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنان شاد زیباترین زنان هستن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کی گفته چشم درشت خوشگله؟یا پوست سفید؟؟؟اینا همش معیارهای مسخرس کردن تو ذهن مردم جهان سوم،برو مردم اروپا امریکا رو ببین ی سرچ بزن همه چهره ها استخوانی پوست ها چروک چهره ی طبیعی اینه عزیزم برای دوست داشتنی بودن و دیسیپلین داشتن باید روی اخلاق کار کرد روی رفتار اینا اوکی باشن باعث میشن ادما دوست داشتنی بنظر بیان.ممکنه ی فردو با چهره ی دلنشین ببینی دهنشو باز کنه متنفر بشی ازش که کم نیستن از این ادما اطرافمون

شما هم به خودت برس همه الان با صد جور جراحی و ژل و بوتاکس خوشگل شدن من خودم ی ژل چونه و فیلر لب زدم کلی تغییر کردم 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

بنظرم به خودت منصفانه نگاه نمی کنی

شاید از نظر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اطرافیان چشم ریز و بینی استخوانی معیار زیبایی نباشه

اما رنگ پوستت مده و خیلیا بخاطرش میرن سولار

زاویه فک و صورت پهن هم که مده و خیلیا ژل میزنن

در واقع شما زشت نیستی کسی نبوده که شما رو زیبا ببینه و نکات خوبت رو بهت نشون بده