2777
2789
عنوان

رفتیم جایی برای پسرم گفتم شربت بده

283 بازدید | 24 پست

برا همه آوردن یدونه اضافه موند تو جمع بلند گفتم فکر کنم برای پسرم باشه بی زحمت میدید بهش 

بنظرتون بد گفتم ؟خودم الان پشیمونم میگم چرا گفتم کاش حرف نمیزدم ... پسرم کوچیک سه سالش خواستم به فکرش باشم ولی حس بدی دارم کاش از مال خودم میدادم بهش الان میگم چه پرروعه... اصلا میرم جایی میام فک میکنم پر حرفی کردم حرف اضافه زدم ادم حرفم نمیزنه میگم غمباد گرفته خدایا متنفرم از مهمونی...

شاد و سلامت باشید 💐

به پسرت نداده بودن؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی افرین بهت 👏🏻

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

عزیزم انقد به خودت سخت نگیر.مگه چ کاربدی کردی؟ کجاش پرروییه؟پررو ندیدب. انقدم رو اخلاق و رفتارت زوم نکن ا۰ینطوری از خود واقعیت دور میشی و باعث میشه رفتاری ک باید توجمع داشته باشی و نداری.باور کن اگه خود واقعیت باشی بقیه بیشتر دوستت خواهی داست🤗

بد گفتی بنظرم

چرا بنظرتون من بااحترام صحبت کردم دیدم اضافه مونده سینی رو میچرخونن گفتن این اضافه هست همه دارن منم گفتم فکر کنم برای پسرم 

شاد و سلامت باشید 💐