2777
2789

انگار یه چیز روتینه و زن مثل یه اسیره که اگه خطا کنه یا مردو عصبانی کنه باید کتک بخوره تا تربیت بشه

وقتی یکی تاپیک کتک خوردن میزنه همه به جای حل کردن مسئله میان علت رو جویا میشن میپرسن چیکار کردی که کتک خوردی انگار یه چیز خیلی عادیه و زنی که طبق میل شوهر رفتار نکنه حقشه باهاش برخورد فیزیکی بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجای کاری خواهر من، چندماه پیش یکی تاپیک زده بود : خانم هایی که از شوهرتون کتک می خورید بیاید دور هم باشیم !!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه کی کجا گفته؟

هر تاپیکی که مربوط به کتک خوردنه باز کن کامنتای اول پرسیدن خب چیکار کردی

کامنتای اخرشم گفتن تو که میدونی شوهرت عصبیه فلان کارو نکن که کتک بخوری

اصلا کتک زدن شوهر جزء نباید رفتاری ها هست ،گذشتش نهایت یکبار وبار دوم اصلا نباید گذشت داشته باشن بلید اقدامات داشته باشن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب میگی چیکار کنن ادمی ک دست بزن داره ادم نمیشه مگه فلج بشع

نه واسم عجیبه که چجوری انقد براشون عادیه و طرز فکرشون اینه که زن اگه خلاف میل شوهرش رفتار کنه ناچاره که کتک بخوره

هر تاپیکی که مربوط به کتک خوردنه باز کن کامنتای اول پرسیدن خب چیکار کردیکامنتای اخرشم گفتن تو که مید ...

خب پیشنهاد شما چیه دقیقا؟

به نظر من منطقی ترین راه برای کسی که نیت طلاق نداره با شوهر عصبی نباید انقد بحث کنه که کارو به کتک بکشونه.این به معنای مقصر بودن زن نیست ولی خب پیشگیری هست

شما پیشنهادت چیه؟