2777
2789
عنوان

همه چی زندگیم خوبه اما

184 بازدید | 12 پست

شوهرم خطاکرد وخطاشو تکرار کرد و من نتونستم ببخشم و زندگیمو بایک بچه ول کردم ورفتم دنبال کارای طلاقم

این وسط بچم داغون شد چون پیش پدرش بود و وقتی میومد چند روزی پیشم با زور وگریه میرفت

شوهرمم پشیمون شده بود چون به گفته خودش قشنگ جرخورد تو دادگاه وپاسگاه وقدر زندگیشو فهمید وازم میخواست بهش فرصت بدم منم باگرفتن حق طلاق وتوکل به خدا واهل بیت بازم فرصت دادم به زندگیم

شکرخدا تاالان پشیمون نشدم روز به روز زندگیم خوب تروقشنگتر شد دیگه چیزیم ندیدم شوهرمم چشش ترسیده شوهرمم شده تقریبا موم تودستم هرچی بگم نه نمیاره وکلی باهام خوبه و احتراممو میزاره 

این وسطم بااینکه جلوگیری میکردم باقرص اماباردارشدم ومبخواستم سقط کنم نتونستم و گفتم حتما خدا صلاح دونسته وازوقتیم باردار شدم شوهرمم هزاربرابر بهترومسئولیت پذیرترشده وخیلی هوامو داره شدم مثل دختر بچه که پدرش هواشو داره جیبشم خالی باشه قرض میکنه میاره تا تورفاه باشیم اما این وسط مشکل منم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داشت میومد خونه که نیم ساعت دیرکرد ونیومد زنگ زدم کجایی گفت فلان پسرخالمو دیدم تومسیر رسوندمش خونه ودارم میام

(حالا واقعا محل کار پسرخاله شوهرم تومسیر شوهرم بوده و پسرخالشم ماشین نداشته

اما همش میگم نکنه زن سوار کرده رسونده

چون وقتی اومد اون شب مهربون بود وحرف میزد واینا منم شکم بیشتر شد

خودشم خوبه ها همیشه اما اون شب بیشتر کهربون شده بود (اینم بگم ک رابطه هم میخواست)

واس همین ک مهربون شده بود ونیم ساعت دیرکرده بود مشکوک بودم

داشت میومد خونه که نیم ساعت دیرکرد ونیومد زنگ زدم کجایی گفت فلان پسرخالمو دیدم تومسیر رسوندمش خونه و ...

دیگه مشکوک نباش و تحریک نکن بره سمت خانم های خراب

شکتو تو دلت نگه دار همه ش سوال و جوابش نکن ولش کن

مردها از خانم های کنه خوششون نمیاد و فراری هستن 

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

مگه من سقط کردم ؟الان ۷ ماهه باردارم و دیگه سقط نکردم فقط شک مدام به همسرم حالمو بد کرده

شک نکن دیگه شک بین همه هست فقط شما معنویاتتون و قوی تر و قوی تر کنید آرامش معنوی عجیبی داره

مگه من سقط کردم ؟الان ۷ ماهه باردارم و دیگه سقط نکردم فقط شک مدام به همسرم حالمو بد کرده

میدونم سقط نکردی

ولی چطور حتی فکرش رو هم کردی

چون نازایی دارم 

میدونم سقط نکردیولی چطور حتی فکرش رو هم کردیچون نازایی دارم

وقتی به زندگیت اعتماد نداری وته دلت ترسیده باشی فکرشو میکنی وحتی ممکنه عملش کنی 

حالا شکرخدابرامن گذشت و اینکارو نکردم

و دعامیکنم بزودی خدا یک نی نی سالم و زیبا بهت بده