2777
2789

دخترای دور و زر اتدازل موهاشون از کمر به پایین .

نمیرسن .‌گاهی حتی شانه نمیکنن .

گاهی مادرلشون میبافه براشون ساده .

موهاشونم پر پشت   مشکی و بلند 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جای شونه هاشه .دختر من اصلا نمیذاره موهاشو شونه کنیم درحدی که یبار چنان گره خورده بود که رفتیم ارایشگاه اون قسمتو قیچی زد

فقط میذاره آبجیم اونم با هزار ترفندوخواهش و التماس شونه کنه

بعضی وقتا میگم برم کوتاه کوتاه کنم

هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن 
اسپری گره باز کن واسش میزنییا نرم کننده تو حموم

اره از همین مارک الوینا که مخصوص بچه هاست میزنم

کلا لجبازی میکنه 

هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن 
تا جای شونه هاشه .دختر من اصلا نمیذاره موهاشو شونه کنیم درحدی که یبار چنان گره خورده بود که رفتیم ار ...

مگه فره موهاش ‌؟

خواهرزاده من موهاش فره چند سال همین وضعو داشت گوله گوله میرفت قیچی میکرد ارایشگر براش  😵‍💫 البته اون موهاش فر بود و شدیدا شدیدا نازک بود بوهاش