2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 61 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمممم درکت میکنم😣😣

دیگه خسته شدم

حالم بهم میخوره از بی بی چک منفی

چقدر چک کنم و منفی باشه😭😭😭

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
عزیزم من بعد یه هفته هم بی بی چکم منفی بود اخر رفتم ازمایشو مثب بودو باردار بودم فقط بتام پایین بود ...

خوش به حالتون . منم الان دو روز از پری گذشته جرئت تست ندارم . دومین اقدامم هست 

نمیدونم عزیزم ولی ازمایش قطعیه جوابش بی بی چک خیلی دقیق نیست

ممنون😞

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
دیگه خسته شدم حالم بهم میخوره از بی بی چک منفی چقدر چک کنم و منفی باشه😭😭😭

اره خیلی بده چندماه اقدامی من دوماهه

میشه واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات بفرستین 😘😘😘
اره خیلی بده چندماه اقدامی من دوماهه

یکسالو نیمه😭