2777
2789
عنوان

چه مارک پوشکی خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 20 پست
آها به سلامتی همون سایز یک تا چند وقت زیاد لازم میشه برا برادر زاده ام صفر نخریدم همون یک تا دوماه ل ...

ببین بستگی ب وزن بچه داره من پسرم ۳ کیلو و صد بود دوبسته سایز صفر مصرف داشت برا ۱۲ روزش چون ماشالا شکمش کار مکرد من حتی ی جیش کوچکم مکرد عوض مکردم ک اذیت نشه ب بعدم سایز ۱ خریدم رک بسته ها نوشته مال چند کیلو هس

آها به سلامتی همون سایز یک تا چند وقت زیاد لازم میشه برا برادر زاده ام صفر نخریدم همون یک تا دوماه ل ...

مولفیکسم استفاده کردم از چسباش راضی نبودم باز میشد البته من سایز ۴ استفاده کردم شاید سایزای کوچکش بهتر باشه چون بچه تکون نمخوره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مولفیکسم استفاده کردم از چسباش راضی نبودم باز میشد البته من سایز ۴ استفاده کردم شاید سایزای کوچکش به ...

آها همون سایز یک 

و صفر مای بی بی می خرم 

شما چی لوازم نی نی اینا خریدی ؟

من که فقط وسایل لازم می گیرم نمی تونم ولخرجی کنم 

فکر پول زایمانم 

معجزه شکر گزاری...

آها همون سایز یک و صفر مای بی بی می خرم شما چی لوازم نی نی اینا خریدی ؟من که فقط وسایل لازم می گیرم ...

من بچه دومم هس  وچون اختلاف سنیش با پسرم کمه زیاد خرید تکردم لوازم پسرم نو مونده مامانم انقد سیسمونی داد ک خیلی هاش مصرف نشده مثلا سرویس خوابش نو ی بار کلا زیرش انداختم یا سرویس مسافرتی یا ناخن گیر برقی یا شیشه شور چون پسرم شیشه ندادم شیشه شور مصرف نشد و خیلی های دیگ 

برا دخترم الان فقط چند دست لباس خریدم چون گفتم بفهمن دختره با سرهمی و مای بیبی و پستونک همین والا انقد لباسا گرونه زیاد نخریدم گفتم بدیا بیاد ببینم جسه اش چطوره لباس پسرم اکثرا اسپرته دختر پسر نداره و خیلی هاش یا نو هس یا در حد. ی بار پوشیده  گفتم همونا رو تو خونه تنش میدم وقتی بریم بیرون یا کسی بیاد دیدنش لباس دخترونه های خودشو میپوشنم 

فقط مونده ی صندلی ماشین بخرم ک ۲۷ میلیون گفته و ی گوشواره النگو براش میگیرم 

زایمانمم سزارین هس هنوز با بیمارستان حرف نزدم ببینم چقدره

من بچه دومم هس وچون اختلاف سنیش با پسرم کمه زیاد خرید تکردم لوازم پسرم نو مونده مامانم انقد سیسمونی ...

آها اینجوری بهتره 

منم لباس های بچه قبلی مو تنش 

می کنم 

همون ها خوبه لباس و وسایل بچه واقعا گرونه 

می‌خوام چیز اضافه اصلا نگیرم 

معجزه شکر گزاری...