2777
2789

منوپارنترم تقریبا ۳ساله باهمیم و رابطمون  جدیه وقصد ازدواج داریم 

همکار پارنترم(آقا هست) یعنی هم دوستن هم همکار مدام تو گوش پارنترم میخونه و دلش میخواد رابطه مارو خراب کنه و میگه باهاش ازدواج نکن درصورتی فقط یک بار منو دیده اونم در حد ۵ دقه سلام واحوال پرسی  اصلا هم منو نمیشناسه وهیچ شناختی رو من نداره 

فقط وفقط از رو حسادته داره این حرفا رو میزنه 

حتی قبل دیدن من مدام ب پارنترم میگفت حواست باشه توقعش زیاد نباشه، حواست باشه بهش رو ندی و ازاین چرت وپرتا یا میگفت باهاش ازدواج نکن

پارنترم منم بهش گفته بود اتفاقا دختره خوبیه و برا ازدواج میخوامش و همیشه پشت منو میگرفت...

پارتنرم نمیتونه باهاش کامل قطع رابطه کنه چون همکارش هست رابطه کاری نزدیکی دارن و ناچاراً مدام باهاش در ارتباطه 

دوستشم، ب شدت خاله زنک و پروعه

امروز پارنترم بهم گفت ب دوستم گفتم ک دیگه دارم با تو رابطه مو قطع میکنم

من خیلی ناراحت شدم گفتم عوض اینکه سفت جلوش وایستادی بگی ب تو هیچ ارتباطی نداره بگی دوسش دارم بهش میگی دارم کم کم باهاش قطع رابطه میکنم؟؟

گفت نه این آدم خیلی خیلی حسوده و قصدش خراب کردن رابطه س اینجوری بهش گفتم ک دیگه هی نیاد تو کارمون سرک بکشه ویا بخواد رابطه مونو چشم بزنه

اما من احساس کردم داره ب حرف همکارش گوش میده احساس میکنم نمیتونه از من دفاع کنه در برابر کسی ک نمیخواد من نباشم...

اینم بگم رابطه مون باهم خیلی خوبه و من احساس نمیکنم تحت تاثیر حرفای اون قرار گرفته باشه چون هیچ تغییری تو رفتارش ندیدم اما از این که داره منو بخاطر حرف اون آشغال کتمان میکنه ناراحتم 

مگه من چیکار کردم آخه ک بی دلیل دشمن دارم و  احساس میکنم پارنترمم پشتم نیس 

برداشت شما از این ماجرا چیه 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه دلیلی داره که حرفای اونو بیاد به تو بگه مطمئنی حرفای خودش رو به اسم دوستش نمیزنه

اخه آدم اینجوری نیس از طرفی اصلا خودش اصرار داره ب ازدواج مدام میگه کی بیام خواستگاری

کلا چیزی رو قایم نمیکنه هرچی باشه میگه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

یه بار اگه قاطعانه باهاش برخوردمیکرد یادمیگرفت دخالت نکنه..

یعنی چی اخه طرف نه خواهرشه نه برادرشه هیچ نسبتی نداره بعد بایدازترس اون رابطتونو مخفی کنید.انقدسخته بهش بگه دوس ندارم راجبه مسائل شخصیم صحب کنم؟بگوبهش خوشت میاد یکیم بیاد وسط رابطه ی ما؟اونوقت ازمن چه انتظاری داری؟

قصدش جدیه با خانوادش بیاد جلو این مزخرفات چیه دیگه

من شرایطشو فعلا ندارم ولی قرارمون شد ک تااخر امسال بیاد خودش مدام میگه کی بیام خواستگاری

چه دلیلی داره که حرفای اونو بیاد به تو بگه مطمئنی حرفای خودش رو به اسم دوستش نمیزنه

همونو بگو

چه پارتنر خاله زنکی

سه ساله اینو خوابونده تو آب نمک حالا هم همکارش نمیخواد این زن بگیره..

اخه آدم اینجوری نیس از طرفی اصلا خودش اصرار داره ب ازدواج مدام میگه کی بیام خواستگاریکلا چیزی رو قای ...

خوب دلیلی نداره با حرفاش تو رو ناراحت کنه تو هم که میگی کلا یه بار دوستش رو دیدی

به دلم

همونو بگوچه پارتنر خاله زنکیسه ساله اینو خوابونده تو آب نمک حالا هم همکارش نمیخواد این زن بگیره..

حرف همکار نیست حرفای خودش رو به اسم اون میزنه وگرنه کدوم دوستی انقدر دخالت میکنه و اینم اهمیت میده 

به دلم

یه بار اگه قاطعانه باهاش برخوردمیکرد یادمیگرفت دخالت نکنه..یعنی چی اخه طرف نه خواهرشه نه برادرشه هیچ ...

از همینش ناراحت خیلی ...

منم دوستام مثلا یکی دوبار گفتن براتو کیسای، بهتری هست 

گفتم من دوسش دارم  لطفا در این مورد نظر ندید

من شرایطشو فعلا ندارم ولی قرارمون شد ک تااخر امسال بیاد خودش مدام میگه کی بیام خواستگاری

پسرا از این حرفا زیاد میزنن

بذار آخر سال اگه اومد خواستگاری و بازی درنیاورد بهش اعتماد کن

از همینش ناراحت خیلی ...منم دوستام مثلا یکی دوبار گفتن براتو کیسای، بهتری هست گفتم من دوسش دارم لطف ...

گلم یه کم احتیاط کن تورابطت.احتماله هرچیزیوبده.تانیومده خواستگاری و جدی نشده همه چی روش حساب نکن

پسرا از این حرفا زیاد میزننبذار آخر سال اگه اومد خواستگاری و بازی درنیاورد بهش اعتماد کن

اونقدر از اینکه بخاطر حرف یه آشغال رابطه مونو کتمان کرد ناراحتم از اینکه بیاد یا نیاد خواستگاری برا مهم نیس