2777
2789

امروز از امتحان که برگشتم از جلو بیمارستانی که مامانم بستری بود رد شدم یادش افتادم اون روز من داشتم گریه میکردم مامانم میگفت چی شده من که حالم خوبه با اینکه خیلی درد داشت اصلا نمیزاشت من غصه بخورم امروز خیلی دلم گرفت کاش واقعا مامانا نمیرفتن انقد دلم میخواد بازم برگردم خونه و منتظرم باشه بازم برام غذا درست کنه و لقمه بزاره ببرم مدرسه بازم صبح بیاد صدام کنه که برم مدرسه بازم بغلم کنه صداشو بشنوم بازم برام خاطره تعریف کنه بازم اشکامو پاک کنه بشینه کنارم حرف براش بزنم چقدر دلم میخواد برای یک ثانیه ام که شده باز ببینمش و بغلش کنم بازم صدام کنه یه بار دیگه فقط 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

روحش شاد عزیزم🥺 🤲🏽الهی در آرامش باشن تو هم خدا بهت صبر و آرامش هر دو رو بده🤲🏽💖💔

ممنون عزیزم روح همه رفتگان شاد 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خدا بیامرزدش تنها نیستی من هم مادرم مرداد ۱۴۰۳ فوت کردند میدونم چی دردی میکشی من اصلا دلم نمیاد پا خونشون  بزارم نمی دونی چی کشیدم و دارم می کشم خدا هیچ فرزندی رو بی پدر مادر نکنه 😭😭😭

عزیزم خدا بیامرزدش تنها نیستی من هم مادرم مرداد ۱۴۰۳ فوت کردند میدونم چی دردی میکشی من اصلا دلم نمیا ...

خیلی سخته واقعا 🥲