2777
2789
عنوان

رفیق خسودم رابطمو خراب کرد

362 بازدید | 25 پست

بچه ها من تو رابطم ۲۰ سالمه با ی پسری ک شهرمو بهش نگفتم شهرستانم گفتم تو مرکز استان هستم و با هم رابطمون عالیه اسمم هم واقعی بهش ندادم ولی دیت رفتیم همو دوست داریم ی بار من باهاش میخاستم تصویری بگیرم ب دوستم گفتم منو صدا نزنه اگرم زد ب این اسم صدا بزنه شهرمونم لو نده گفت باشه بچه ها اومد وسط تصویری ابرومو برد همرو لو داد کلی گفت به پسره چقد خوشگلی فلانی عمدا تصویریمو خراب کرد اخرشم گف گروه ۳ نفره بزن با پسره رل من ۵ سال از این دوست هرزم کوچیک تره ب رلمم گفت برام یکیو پیدا کن مث خودت باشه خیلی از دوستم متنفرم حالا پیش پسره ضایع شدم چیکار کنم بنظرتون ک جمع بشه سر دروغام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه رفیقت سم خالصه دمشو بچین

فک کن مثلا من اسلامشهر و اسم واقعیم مثلا سحر ب پسره گفتم تهرانم اسمم ملیکا رفیقمو گفتم قبلش ک سوتی نده عمدا ب پسره گفت پس کی میای اسلامشهر سحرو ببینی😐

فک کن مثلا من اسلامشهر و اسم واقعیم مثلا سحر ب پسره گفتم تهرانم اسمم ملیکا رفیقمو گفتم قبلش ک سوتی ن ...

رابطه اتوباهاش قطع کن 

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بنظرت اسم چیزی ک خودت با دروغ شروع کردی رو میشه گزاشت رابطه؟ بنظرم حقت بوده تا به خودت بیای و بفهمی� ...

چرت و پرت چرا میپرونی من چون اعتماد نداشتم مرکز استانو گفتم ب جا شهرستان کم کم هم بهش میگفتم بعذ ی مدت توام برو خدا شفات بده مریض عقده ای

حقته

پسر مردم مگه اسکل شماس

شاید خوشش نیاد با یه ادم سطح پایین اوکی شه میخوای احساساتشو درگیر کنی بعد خودتو بچپونی بهش

چ ادم خوبی بوده رفیقت کارشم مورد پسند بوده

کاش پسره ولت کنه دروغ گو حقه باز

.

بنظرت اسم چیزی ک خودت با دروغ شروع کردی رو میشه گزاشت رابطه؟ بنظرم حقت بوده تا به خودت بیای و بفهمی� ...

کمتر از ی روز عضو شدی فکر کردی جای مناسبی برا تخلیه عقده هاته؟؟ نخیر عزیزم ب یکی مثل من میخوری از کرمی قهوه ای میشی زر زدنتم ببر جای دیگ