من پارسال شوهرم بهم خیانت کرد بخاطربچم بخشیدم و برگشتم بعدبرگشتم ناخواسته باردارشدم حالا دوتا بچه دارم یکی یک ماهه یکی ۳ساله دیگه نمیتونم تحملش کنم بشدت دروغگو بی مسئولیت رفیق باز هست مدام میخواد به بهانه های مختلف من را خونه بابام بذاره بره پی خوشگذرونیش بادوستاش وقتی من را بیرون میبره با غر و دعواس ازش متنفرم اما دختر بزرگم خیلی بهش وابستس خودمم شاغلم باماخی ۲۰ تومن بنظرت جداشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
ای بابا یعنی چی دیگه زنا تا میگن شوهرمون پ بقیه میگن طلاق بگیر طلاق بگیر چه مسخره بازیه انقد طلاق رو مد کردین اون دوتا بچه چه گناهی داشتن چرا ب فکر خودتونین فقط موقعی ک اون بچه رو کاشتین چرا ب این چیزاش فکر نکردین روزی هزار تا بچه تو بیمارستان و تراپیست یا درگیرهزار تا مشکل ایدز و حاملگی در سن کودکی چرا چون بچه طلاقه
کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر همفکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش
کلاس همسرداری مومنانه رو تو نت سرچ کن کانال و گروه داره ایتا خیلی خانم تو شرایط شما بودن زندگیشونو نجات دادن با راهکارهایی که میده، طلاق راه هزارمین باشه با دو تا بچه طلاق سخته مگه فقط پول مهمه ،طلاق کار هرکسی نیست تازه اگه بچه هاتون از نظر روانی آسیب نبینن،
ای بابا یعنی چی دیگه زنا تا میگن شوهرمون پ بقیه میگن طلاق بگیر طلاق بگیر چه مسخره بازیه انقد طلاق رو ...
اینجا همه یا مجردن یا بی سواد بعد ،بعضی زنهایی که فکر میکنن الان دکتر و متخصص مشاوره میخوان نظر بدن میان اینجا درمورد مهمترین مسائل زندگیشونو نظر میخوان
واقعا فاز اینایی که تا یه نفر تاپیک میزنه هیچی از زندگیش نمیدونن دو خط میخونن بعد میگن اگه درآمد داری جداست یه پولی جمع کن جدا شو ...جداشو جداشو راه میندازنو نمیفهمم
عزیزم اینجا واقعا کسی دلسوزانه بهت مشاوره نمیده دوتا بچه داری که میگی اولیش خیلی وابستس به شوهرت شما که میگی درآمدم داری پس مشکل مالی نداری برو پیش یه مشاور درست و درمون نه از این مشاوران بیخودی پولکی ازش مشورت بگیر