2777
2789
عنوان

طلاق با دوبچه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 48 پست
فقط بخاطر بچه تاحالا موندم دیگه روانی شدم

من شوهرم خیانت نمیکنه اصلا نکرده مخارجمونم میده 

ولی خیلی خیلی بداخلاقه بامنو بچه هام 

منم ترکش کردم مجبور شدم داشتم روانی میشدم بخدا

دیگه برام نیس دیگه راااحت شدم از دستش 

بخدا آرامش نداشتم همش استرس اضطرااب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم به جای اینکه اینجا تاپیک بزنی برو یک وقت مشاوره بگیر با یک مشاور خوب صحبت کن مشاوری که همه جوانب رو بسنجه 

نظر همه دوستان محترمه اما اینجا هر کسی بر اساس تجربه های خودش نظر میده 

طلاق آخرین راهه زود به طلاق فکر نکن مشاوره برو ببین چی میگه

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

فقط میتونم بگم حالا که تصمیم طلاق داری

در مورد روش های پیشگیری هم خیلی جدی پیگیری کن

تا مثل دفعه قبل یه وقت بچه جدیدی متولد نشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به نظرم برو مشاوره و شوهرتم ببر 

وقتی پارسال برگشتی به این زندگی و یه بچه دیگه رم درگیر کردی باید بمونی و به خاطر همون بچه برا زندگی که براش ساختید بجنگی 

بلاخره پارسال دیدی میتونس که برگشتی دیگه و اونو به دنیا اوردی دیگه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ای بابا یعنی چی دیگه زنا تا میگن شوهرمون پ بقیه میگن طلاق بگیر طلاق بگیر چه مسخره بازیه انقد طلاق رو مد کردین اون دوتا بچه چه گناهی داشتن چرا ب فکر خودتونین فقط موقعی ک اون بچه رو کاشتین چرا ب این چیزاش فکر نکردین روزی هزار تا بچه تو بیمارستان و تراپیست یا درگیرهزار تا مشکل ایدز و حاملگی در سن کودکی چرا چون بچه طلاقه 

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

اگه منظورت اینکه با ازدواج مخالفی !اینطرز گفتنش نیست اینو ب عزبران درجه یک خودتم میگی؟؟؟؟

رک می گم 

هیج وقت به یک آدم اشتباهی فرصت دوباره نده 

اگر می خواست بار اول تو زندگیت گند نمی زد 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

کلاس همسرداری مومنانه رو تو نت سرچ کن کانال و گروه داره ایتا خیلی خانم تو شرایط شما بودن زندگیشونو نجات دادن با راهکارهایی که میده، طلاق راه هزارمین باشه با دو تا بچه طلاق سخته مگه فقط پول مهمه ،طلاق کار هرکسی نیست تازه اگه بچه هاتون از نظر روانی آسیب نبینن،

ای بابا یعنی چی دیگه زنا تا میگن شوهرمون پ بقیه میگن طلاق بگیر طلاق بگیر چه مسخره بازیه انقد طلاق رو ...

اینجا همه  یا مجردن یا بی سواد بعد  ،بعضی زنهایی که فکر میکنن الان  دکتر و متخصص مشاوره می‌خوان نظر بدن میان اینجا  درمورد مهمترین مسائل زندگیشونو نظر میخوان

واقعا فاز اینایی که تا یه نفر تاپیک میزنه هیچی از زندگیش نمیدونن دو خط میخونن بعد میگن اگه درآمد داری جداست یه پولی جمع کن جدا شو ...جداشو  جداشو راه میندازنو نمیفهمم

عزیزم اینجا واقعا کسی دلسوزانه بهت مشاوره نمیده دوتا بچه داری که میگی اولیش خیلی وابستس به شوهرت شما که میگی درآمدم داری پس مشکل مالی نداری برو پیش یه مشاور درست و درمون نه از این مشاوران بیخودی پولکی ازش مشورت بگیر