2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در مترو تهران

280 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها چند روز پیش تو مترو پد موبر میفروختن 

و کلی تعریف کرد و فلان ..

گفت پک هام ۴ تایی ۱۰۰ تومن 

یک نفر که نزدیکم بود گفت عالیه و بخر کلی تعریف کرد گفت منم میخوام و چندین نفر گفتن ما هم میخوایم و درجا کارت کشیدن

وقتی خواستم از کارتم ۴۰۰ هزار کارت کشیدن 

و تو خط تعویض مترو بودم مجبور شدم پیاده شم

سمباده بود پد موبر نبود بدن رو زخم میکنه و هیچ مویی رو نمیبره

امروز دیدم همه شون با هم هماهنگ هستن کارت میکشن که بقیه اعتماد کنن و بخرن 

تُف به شرف نداشتتون دزدی کنید شرف داره به این کلاهبرداری

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنید صدقه دادین حتما محتاج بودن وگرنه پنج شیش نفر بخاطر ۴۰۰ تومن شرفشون نمیفروشن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تو مترو انتظار بیشتر از این نداشته باش

یارو سیاره خط عوض میشه و دیگه پیداش نمیشه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

فکر کنید صدقه دادین حتما محتاج بودن وگرنه پنج شیش نفر بخاطر ۴۰۰ تومن شرفشون نمیفروشن

بازم توجیهی برای کلاهبرداری و دزدی نیست ولی

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
بازم توجیهی برای کلاهبرداری و دزدی نیست ولی

توجیه نیست

یکم اعصاب استارتر اروم میشه اونا ک تازه رفتن...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مترو مگه دوربین نداره؟ میتونی پیداش کنی، شاید با 1000 نفر همین کارو کرده باشن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بله و پد نبود سمباده بود وقتی یه کوچولو امتحان کردم رو پوست پوستم زخم شد

وای دهنش سرویس چجوری این پولارو میخورن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂