2777
2789

جاری من از اول می گفت من پسر دوست ندارم، حال من از پسر به هم می خوره، از دختراش روز دختر استوری می گذاشت با دخترخواهراش، بعد گله یم کرد که چرا مثلا خواهرشوهراش، روز دختر رو فقط به دخترای جاریم تبریک گفتن و به دختر خواهرهای ججاریم تبریک نگفتن، یه سری چرت و پرت این جوری. 

الان دختراش ماشاله بزرگ هستن،یکیشون کلاس 11 یکیشون کلاس ششم، خودش هم 46 سال. تازه زایمان کرده پسر، تا هفت ماهگیش که جنسیت رو نمی گفت، الان هم نمی گذاره کسی بچه رو ببینه، به خصوص خواهراش خیلی کارای عجیبی می کنن، توی تاپیکای قبلی گفتم، جمعه که فهمیدم زایمان کرده یه باکس گل خریدم و کمپوت بردم بیمارستان و با انرژی تمامتر رفتم بچه را ببینم، خواهرش روی بچه رو اون وری کرد، بعد برای معاشرت و این که یه چیزی گفته باشم گفتم اسمش چیه، گفت اسمش بچه است، قرار نیست همه اسم رو بدونن که!

در حالی که برای دختراش این جوری نبود. من برای بزرگه نبودم، ولی برای دختر دومیش این جوری نبود. 

ادم توی بعضی چیزا می مونه، من هم یک پسر دارم. ولی از اول هم یه بچه می خواستم چون توی توان خودم نمی بینم بیشتر از یک بچه. اگه دختر بود روی چشمم می گذاشتم الان هم که پسره روی چشمم جا داره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آدمایی که اینجور برخوردارو دارن خیلی معاشرت و رفت و آمد نکن 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

من اگه جات باشم همیشهههههههه بچه صداش میکنم 

هرکی هم پرسید چرا اینجوری میگم از مامانش پرسیدم گفت اسمش بچه‌ست نمیخواد اسمشو بدونی 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

مگه ادم تو ۴۶ سالگی باردار میشه

تا وقتی پریود میشن بارداری هم امکان داره 

ولی خب دیره دیگه 

برای کسی که بچه نداره فرق داره ولی برای کسی که دوتا داره جالب نیست به نظرم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

توقع نداشته باشین همه افراد اجتماع منطقی باشن خیلیها به شدت بی‌منطق هستن هیچ کاریشون هم نمیشه کرد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .