2777
2789
عنوان

خدا خفتوننننن کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 93 پست
قربون دهنت خودت میگی در ایران اینجا ایرانه خارج کشور نیست تو این سایتم اینکارا منطقی نیست اصلا جاش ن ...

خیلی در ایران در عذابم

فکر کن یه دختر خارجی بیاد توی ایران اسگل میشه منم دارم میشم

همه چی رو جرم میدونن

ادم عصبی میشه

حرف شما منطقیه جاش اینجا نیس

قربون دهنت خودت میگی در ایران اینجا ایرانه خارج کشور نیست تو این سایتم اینکارا منطقی نیست اصلا جاش ن ...

ولش کرع نهات باوشه ور ور میکنه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جسارتا کوهدشتی نیستی😂

یه رگم کوهدشتیه 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الا که نگاه میکنم درست میگی شرمنده

دشمنت

همههه میدن خیالت راحتروزانه حداقلش برا هممون ۶ یا ۷ تا درخواست میاد همشم پسر و مردنبزار چشم و گوشت ب ...

من تاحالا به کسی جز دوستام درخواست ندادم 

دختر هم به ما درخواست و پیشنهاد دوستی میدن 

فک نکنین فقط شمایین 

همه مثل هم نیستن 

سایت عمومی هست 

ورود همه مجاز هست 

کسی مشکل داره باید با خودش حل کنه

👦   🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹