2777
2789
عنوان

خدا خفتوننننن کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 93 پست
یه درخواسته، میتونید نپذیرید!

عزیزم یکی دوتا نیس

در طول روز ۷ _۸ تا درخواست میدن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

اینجا جاش نیست برن یه جای دیگه دوست دختر پیدا کنن اینجا نی نی سایته نه سایت همسر یابی یابی

ما در ایران محدود هایی داریم

در خارج این چیزا نیس

اینا هم حق دارن باشن

اما نمیدونم مشکل شماها چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز هرکسی رل پیدا کنههالا رفتار شونو بلد نیستندختر هم دست داره هم عقل رد بزنه که نیان پیام بدنوگرنه ...

والا چی بگم 

درخواست دوستی که کلا ممنوع

خیلی کاربر پایه دهم داریم تو سایت

گول زدن این دختر خانما عواقب جالبی نداره 

به چشم دیدم تو تاپیکا 

بعدم فکر میکنین درخواست برای چی میدن 

تاپیکایی دیدم از همین موضوع که هوش از سر آدم میبره 

مرد سالم نمیاد سایت مراقبت‌های بارداری 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خو پست قبلم گفتم عادیهدختر 20 ساله با مرد 60 سالهپسر 20 ساله با زن 60 ساله

ولی شاید برا یکی عادی نباشه. 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

والا چی بگم درخواست دوستی که کلا ممنوعخیلی کاربر پایه دهم داریم تو سایتگول زدن این دختر خانما عواقب ...

درسته

اما بعضی هاشون واقعا برای دوستی میان 

اما خوب بعضی هاشونم واسه اونجور مساعل که من کلن جواب نمیدم

از مردا متنفر شدم

ما در ایران محدود هایی داریمدر خارج این چیزا نیساینا هم حق دارن باشناما نمیدونم مشکل شماها چیه

قربون دهنت خودت میگی در ایران اینجا ایرانه خارج کشور نیست تو این سایتم اینکارا منطقی نیست اصلا جاش نیست یه مرد نرمال نمیاد تو نی نی سایت دنبال دوست دختر 

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

والا من پسرم ولی همینجوری اومدم نینی سایت بینم چیه به کسی ام درخواست ندادم پس جم نبندین لطفا😔

منم جمعععع نبستم😐😐😐

کوری؟

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂