آقایون سایت خاک برینه تو سرتون البته اونایی که درخواست دوستی میدین
بابا حیا چیز خوبیه
کار ندارین شما؟زندگی ندارین!
ایشالا ب حق زین العابدین حامله شین بعد با خیال راحت بیاین سایت میمونا😐🦦
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
روزانه راحت پنج شیش نفررر حداقلش درخواست میدنگفتی خاک تو سرتون برینه افتادم یاد نیما تکیدو😂😂😂😁
اینا سرکار نمیرن 😐
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
دقیقا مثلا ینفر سنش زده ۳۶ بگو اخه خررر پییر چی تو خودت دیدی به یه دختر ۱۷ ساله درخواست میدی
والا من حتی جرعت ندارم درخواست خانمارو قبول کنم چون میگم شاید زن نما باشه
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
خو کرم دارنشاید ندیدنچیکارشون داریالانم عادیه دختر 20 ساله یا مرد 60 ساله میرهبرای تو باز عادی نیسدر ...
عزیزم واس شما عادیه برو باهاشون اوکی شو😐
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
نوچ بیکارندقیقا مثلا ینفر سنش زده ۳۶ بگو اخه خررر پییر چی تو خودت دیدی به یه دختر ۱۷ ساله درخواست می ...
خدایا اینا گاو کن بگن میو