2777
2789

هیچی برام اهمیت نداره 

۶ ساله که یه چیزو میخام بهش نمیرسمم خدا نمیخاد😭

پس چرا برا همه میخاد ولی برا من نمیخاد😭😔😔

حال دلم افتضاحه 

ی کلمه بگید آروم شم😪

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کسی تو دنیا یک جوری میسوزه

بعضی ها به حالت نمایشی  بهتر خودشون را خوشبخت نشون میدن.

ما فقط نیمه خالی لیوان را میبینیم.

انشاءالله خدا گره از کار تون باز میکنه.

دنیا محل آزمایش وگذره، هیچ چیز ثابت نمیمونه. 

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

حالتوسرصبی خریدارم

بخدا هیچ نخوابیدم می‌خوام برم بیرون 😂😂 بعد برم کتاب بخونم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

😐🚶‍♀️

اول صبح همه چیز رو بیخیال باش خدا هست اوکی می‌کنه اول صبحت رو خودت شاد کن 

هر کسی تو دنیا یک جوری میسوزهبعضی ها به حالت نمایشی بهتر خودشون را خوشبخت نشون میدن.ما فقط نیمه خال ...

ممنونم مرسی 

منم همیشه سعی کردم اون آدم خوشبخته باشم ولی دنیا نزاشت

اول صبح همه چیز رو بیخیال باش خدا هست اوکی می‌کنه اول صبحت رو خودت شاد کن

میدونیی چقد بیخیال بودم؟؟؟؟ خیلیییییی ولی نشد درست نمیشه 

میدونیی چقد بیخیال بودم؟؟؟؟ خیلیییییی ولی نشد درست نمیشه

می‌دونم بابا زندگی هممون همینه باید چیکار کنیم 

باورت میشه عصبی میشم میخندم 😂 دیونه شدم منننن

ممنونم مرسی منم همیشه سعی کردم اون آدم خوشبخته باشم ولی دنیا نزاشت

درک میکنم، شدیدا

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.