2777
2789

من ۹ ماه ازدواج کردم 

تازه  رفتم ۸ ماه 

سی سالمه 

همیشه فک می کردم حاملگی اتفاقا راحت از دست پرییوود راحت میشی  البته اینا رو تو مجردی فک می کردم 

از وقتی حامله شدم تا حالا ویار داشتم 

الان هم  تغذیه امو خوب کردم  هی رفتم سونو می گن وزنشش خییلی کم  این دردا کنار استرس این 

امروز هم بخاطره ورم پا رفتم بیمارستان دولتی 

یعنی چقد زایمان سخت  اونم دولتی 

ماهم که تازه ازدواج کردیم  پولی نداریم برم خصوصی 

واقعا کشتار گاه بود  پرستار سر یه زن باردار که داره از درد به خودش می پیچه داد میزد   ماما از اون بدتر 

یعنی وحشتناک بود  انگار جایی بود که زنا رو اووردن شکنجه 

رشد بچه کنار  زایمان هم کنار کلا از ازدواج پشیمون شدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید که دلداری نمیدم... تازه بچه بیاد کمر آدم هم میشه. صد رحمت به بارداری

وااااای وای

اگه بچت مثل منم بدقلق و نااروم باشه ک پیاده میشی من نمیتونم راه برم بچم چهارماهشه داغون شدم روزی دوتا قرص فشارخون مبخورم

واقعا کاش یه فکری ب حال مادرای باردار میکردن و اینقدر سخت نمیگرفتن تا مردم بیشتر ب فکر ازدحام جمعیت باشن 

ادم این سخت گیری ها رو میبینه پشیمون میشه همون یکیش رو هم بخواد بیاره خصوصا الان ک همه دکترا گیر میدن طبیعی طبیعی خو شاید یکی بترسه 

ی تنه بچداری نکن و از اطرافیان کمک بگیر 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
ببخشید که دلداری نمیدم... تازه بچه بیاد کمر آدم هم میشه. صد رحمت به بارداری

می دونم ‌ 

منم‌ دوران بارداری سختی دارم تا ۶ ماهگی همه چیم اوکی بود الان هی وزن بچه کم  ورم کردم  پول نداریم 

کاش مجرد بودم‌