2777
2789
عنوان

برای بچه یکساله چی بپزم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 34 پست
سوپ جو پرک هم زود آماده میشههم بچه بهتر میخورهادویه نزنی داخلش فقط خوش نمک باشهنوش جونش

ممنونم عزیزم اره خیلی خوبه 

پریشب هم نخورد ورمیشل پختم براش 

گفتم عادت کنه به غذای خودمون ولی نمیخوره واسه همین امروز جدا براش نپختم 

کمک لطفا 

بعد ۱ سال میخواستم برم خونه خواهرم 

با همسرم بحثم شد و بهم فش خیلی بدی داد 

حالا دلم می‌خواد تنهایی برم که همسرم تنبیه شه 

دودلم 

برم یا نه 

شب دعوت کرده کل خانواده رو 

میتونم برم و بهونه بیارم که شیفته همسرم 

نظرتون

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوپ سیر میشه برای شبش تا صبح گرسنه نشه

دیگه شب هم میخوره شیر که. تو سوپش برنج نیم دونه هم بریز یکی دو قاشق

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

داخل قابلمه کوچیک ، کمی آب سرد می ریزم . یک تکه گوشت چرخ شده می اندازم . صبر میکنم تا یخش باز بشه . با دستم کاملا بازش می کنم تو آب .

زیر قابلمه رو روشن میکنم . کمی پیاز خرد می کنم و کره می ریزم . این گوشت و پیاز که پخت ، نزدیک نیم ساعت بعد یک قاشق نیم دانه می ریزم . و زمان می دم کاملا بپزه . در حین پخت اگر لازم باشه آب جوش اضافه میکنم . پسر من دوست داره برنج خیلی له باشه . اجازه می دم برنج کاملا بپزه و وا بره . بعد میزارم آبش کشیده بشه . باز پسر من خشک دوست نداره برای همین وقتی به اندازه یک قاشق آب داره خاموش میکنم . اینو دوست داره .

به پسر من گوجه نمیسازه . 

اگر بخواهی میتونی با گوشت یک چهارم گوجه کوچیک هم بندازی .

یا موقع اضافه کردن برنج ، کمی سیب زمینی خرد کرده بریزی            

ذایقه بچه رو خودت بهتر میدونی... من یه چیزی درست میکردم اون تایم بچم دوست داشت یه تیکه ماهیچه رو با ...

ممنونم عزیزم 

فکر کنم منم برم همین سوپ رو‌بپزم 

خیلی بد عادت شده غذاهای اینجوری میخواد 

حالا اگه خونه کسی دیگه بودیم اون غذارو میخورد 

و همیشه در حال غذا خوردن میره بازی میکنه 😕

سوپ سیر میشه برای شبش تا صبح گرسنه نشه

ببین دختر من ۱۱ ماهشه 

هر غذایی برای خودمون درست میکنم  بزنج دخترم رو جدا و نرم درست میکنم ک با قاشق له کنم  دیگه از آب خورشت خودمون و ماست میزنم برنجش میدم میخوره 

آبگوشت هم میدم 

ماکارانی رو با چنگال ریز میکنم ک بتونه قورت بده 

موز سیر کننده ست  روزی یه دونه بهش بده 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
داخل قابلمه کوچیک ، کمی آب سرد می ریزم . یک تکه گوشت چرخ شده می اندازم . صبر میکنم تا یخش باز بشه . ...

ممنونم عزیزم 

اره پسر منم نرم دوست داره 

و امروزم قورمه رو برنج کته ریختم گفتم نرم باشه دو تا قاشق میخوره دیگه نمیخوره اصلا و با دست پس میزنه 

ببین دختر من ۱۱ ماهشه هر غذایی برای خودمون درست میکنم بزنج دخترم رو جدا و نرم درست میکنم ک با قاشق ...

ممنونم عزیزم 

منم همیشه جدا براش میپزم و با ماست کنارش و بافت نرم گفتم عادت کنه به غذامون قورمه هم با برنج و قاطی کردم نرم شه بازم نخورد 

موز عاشقشه ولی بخاطر یبوستش کم میدم 

ممنونم عزیزم اره پسر منم نرم دوست داره و امروزم قورمه رو برنج کته ریختم گفتم نرم باشه دو تا قاشق میخ ...

پسر من هم غذا ی ما رو نمی خورد . الان نمک و ادویه رو آخر کار اضافه می کنم . قبلش کمی براش می ذارم کنار . کمی از غذای بدون نمک و ادویه میخوره ! تازه اگر شل باشه . برنج له کرده با آب خورشت پر لعاب رو دوست نداره . حالت خمیری نمی خوره . دوست داره نیم دونه در زمان پخت خیلی بپزه و وا بره . برنج له شده مثل خمیر رو اصلا لب نمی زنه . با دستش از دهنش در میاره یک فشار می ده و پرت می کنه یک طرفی        

ممنونم عزیزم منم همیشه جدا براش میپزم و با ماست کنارش و بافت نرم گفتم عادت کنه به غذامون قورمه هم با ...

برا اینکه یبوست نگیره موز له شده رو با سیب رنده شده قاطی کن

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

غذای فوری سوپی

دوتا تکه کوچک شنیسل مرغ یه قاشق خورده برنج یه کوپولو جعفری و سبزی 

اگه هویج یا سیب زمینی هم‌میخوره اضافه کن 

سریع اماده میشه مثل سوپ

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
پسر من هم غذا ی ما رو نمی خورد . الان نمک و ادویه رو آخر کار اضافه می کنم . قبلش کمی براش می ذارم کن ...

دقیقا 

نمیدونم پسرا حساسن رو غذاشون اخه دختر بچه ها خیلی راحت غذا میخورن اذیت نمیکنن زیاد