2777
2789

مثلا میگم برام اب بیار دهنی میکنه میگ بخور دهنیمو

یا گوجه سبز همینطور 

ما غذا تو یک ظرف میخوریم بازم همینکاراش هست چیکار کنم هم ناراحت نشه هم دیگ انجام نده ://

من بی تو میمیرم مامانیییییی..🥹🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس العمل نشون ندی بیخیال می شه. میبینه حساسی انجام می ده

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

منم بدم میاد دهنی شوهرمو بخورم ...ولی اون روز اول نامزدیمون لیوان دهنی منو که دوغ داش برداش توش نوشابه ریخت خورد...خخخخخ

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

منم بدم میاد دهنی شوهرمو بخورم ...ولی اون روز اول نامزدیمون لیوان دهنی منو که دوغ داش برداش توش نوشا ...

واییی شوهر  منم مث شوهر تو براش مهم نیس :/

من بی تو میمیرم مامانیییییی..🥹🎀